TERMENI SI CONDITII

In cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, înțelesurile specificate mai jos:

SITE: www.BookPlus.ro

Societate: reprezintă SC ITAMOV ONLINE SRL, cu sediul in Str. Trapezului, Nr. 2A, Bl. M29G, Sc. 1, Et. 8, Ap. 35, Sector 3, Bucuresti, înregistrata la Registrul Comerțului București sub nr. J40/14097/21.10.2019 si având Codul Unic de Înregistrare 41790136.

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, îndeplinind in acest sens toate cerințele procesului de înregistrare;

UTILIZARE ABUZIVA: reprezintă utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislației in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii societatii Itamov Online SRL.

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului www.BookPlus.ro

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Siteul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

INTRODUCERE
Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.BookPlus.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI
S.C. ITAMOV ONLINE SRL , nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicatiilor software .

ITAMOV ONLINE detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicatia software într-o forma perceptibila de catre oameni.

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea ITAMOV ONLINE, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Întregul continut al site-ului www.BookPlus.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de ITAMOV ONLINE. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea ITAMOV ONLINE.

Accesul si utilizarea paginii www.BookPlus.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezente pe www.BookPlus.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii www.BookPlus.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul www.BookPlus.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor www.BookPlus.ro.

NEANGAJAREA RASPUNDERII
Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor, ITAMOV ONLINE nu va acorda nici o garantie referitoare la:

– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, ITAMOV ONLINE nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.
Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele www.BookPlus.ro, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului www.BookPlus.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea ITAMOV ONLINE în lipsa unor acorduri ulterioare.

Continutul paginii web www.BookPlus.ro, a informatiilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea www.BookPlus.ro nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

ITAMOV ONLINE nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din produsele prezentate în site este rugata sa contacteze ITAMOV ONLINE prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

INFORMATII PERSONALE
Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile ITAMOV ONLINE, dar poate include si alte informatii aflate în strânsa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de ITAMOV ONLINE utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

ITAMOV ONLINE nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
Orice persoana care viziteaza site-ul www.BookPlus.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre ITAMOV ONLINE; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre ITAMOV ONLINE a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati întreprinse de ITAMOV ONLINE si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

ITAMOV ONLINE va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.

CUM COMAND?

Pentru a putea efectua o comanda pe www.BookPlus.ro , este necesar sa parcurgeti urmatoarele etape:

 1. Alegeti produsele dorite, folosind meniul si filtrele din partea stanga a site-ului, si apasati butonul "ADAUGA IN COS".

  Pentru a vizualiza produsele pe care le-ati ales, faceti click pe cosul de cumparaturi din meniul superior al site-ului. Aici puteti sa verificati lista produselor selectate si sa actualizati cantitatea.

 2. In cosul de cumparaturi puteti aplica un cupon de discount sau un voucher cadou daca detineti unul apoi apasati butonul "Finalizeaza comanda" selectati una dintre urmatoarele optiuni:

  1. "Client existent", daca aveti deja un cont creat si va logati cu user-ul si parola.

   "Inregistreaza un cont nou", odata cu plasarea comenzii dvs, completand campurile din formularul "Detalii personale" sau "Adresa ta" si folosind o adresa de email valida.

   "Comanda fara cont" unde completati datele de facturare si adresa de livrare fara sa fie creat un cont aferent.

   Selectati adresa de livrare si adresa de facturare.

 3.  

 4.  Modalitatea de Livrare:

  1. LIVRARE cu taxa fixa* -15.99lei- (se pot percepe taxe suplimentare pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperire a firmelor de curierat partenere)

   - Livrare in automat*** DPD -8.99lei- Verifica lista pe https://www.dpdcollect.ro/office.php si completeaza, la sectiunea comentarii de la finalizarea comenzii, locatia unde doresti sa fie livrata comanda sau o putem stabili in momentul confirmarii telefonice.

   - Livrare in oficiu** DPD -14.99lei- Verifica lista pe https://www.dpdcollect.ro/office.php si completeaza, la sectiunea comentarii de la finalizarea comenzii, locatia unde doresti sa fie livrata comanda sau o putem stabili in momentul confirmarii telefonice.

   - Livrare standard in Bucuresti -12.99lei- Taxa este disponibila doar in cazul platii online cu carduri acceptate la plata si doar pentru livrari la adrese de pe raza Municipiului Bucuresti. Pentru plata ramburs la adrese de pe raza Municipiului Bucuresti se va aplica taxa de 15.99 lei.

   -Livrare gratuita oriunde in Romania pentru comenzile in care valoare cosului este de minim 250 lei.


   Livrarile in Romania se fac cu una dintre firmele de curierat cu care avem contract.


   *) NOTA: Se pot percepe taxe suplimentare pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperire a firmelor de curierat partenere, costul final al transportului fiind comunicat ulterior procesarii comenzii.

   **) NOTA: Destinatarii au la dispozitie 3 zile pentru ridicarea coletelor din locatia pe care au ales-o;

   ***) NOTA: Pentru expedieri prin automatele DPD, greutatea maximă admisă per colet este 20kg, iar dimensiunile maxime acceptate sunt 60 x 35 x 37cm. Destinatarii au la dispozitie 5 zile pentru ridicarea coletelor din locatia pe care au ales-o; Plata rambursului sau a costului de expediere la ridicarea coletului se face prin card bancar;


 5. Modalitatile de plata:

                 - Plata la livrare in momentul predarii coltului de catre curier

                 - Plata cu cardul online, cardurile acceptate fiind cele emise de Visa/Mastercard in siguranta prin procesatorul MobilPay.

                 - Plata prin transfer bancar.(Pentru plata prin transfer bancar la finalizarea comenzii se selecteaza modalitatea de plata "Transfer Bancar". Dupa plasarea comenzii veti fi contactat telefonic pentru confirmare iar dupa aceea veti primi factura pe adresa de e-mail. Dupa confirmarea transferului bancar comanda va pleca spre dumneavoastra. Produsele din comanda vor fi rezervate intre 3-5 zile lucratoare, daca transferul bancar nu este confirmat in acest termen comanda este anulata.

  Datele de transfer sunt: SC Itamov Online SRL, CUI; 41790136, CONT BANCAR: RO56RZBR0000060021403211 , deschis la Raiffeisen Bank, sucursala Iris Titan Mall.

  In detaliile transferului se va completa numarul facturii sau numarul comenzii.)

 6. Pentru a confirma comanda trebuie sa cititi si sa fiti de acord cu sectiunea de Termeni si Conditii bifand casuta speciala.

 7. Pentru a lansa comanda, apasati butonul "CONFIRM COMANDA" dupa care va apare un mesaj cu Comanda a fost efectuata cu succes.

  Care sunt urmatorii pasi?

 8. Odata plasata comanda sau, dupa caz, in momentul finalizarii platii, veti primi un e-mail de confirmare a inregistrarii comenzii, care contine numarul comenzii si detalii privitoare la produsele comandate, disponibilitatea acestora, taxa de transport  si valoarea totala cu TVA.

 9. Comanda dumneavoastra va fi preluata in cel mai scurt timp de unul dintre operatorii nostri.

 10. In functie de disponibilitatea produselor comandate, distingem doua situatii:

  1. In cazul in care comanda dvs include doar produse cu disponibilitate de tip IN STOC -> comanda inregistrata va fi procesata imediat si coletul va fi expediat prin curier.

  2. In cazul in care comanda dvs include cel putin un produs care are disponibilitate de tip 1-3 ZILE  sau IN STOC FURNIZOR, termenul de livrare va fi comunicat prin email/telefon.

   Confirmarea disponibilitatii produsului si intervalul estimat pentru livrarea tuturor produselor din comanda inregistrata se face prin e-mail si/sau telefon

   1. In cazul in care toate produsele sunt disponibile, comanda dvs va fi confirmata, impreuna cu intervalul estimat pentru livrarea tuturor produselor din comanda.

   2. In cazul in care unul dintre produse este indisponibil iar celelalte disponibile, in functie de optiunea dvs, comanda poate fi anulata1), sau poate fi procesata pentru produsele disponibile.

   3. In cazul in care toate produsele sunt indisponibile, comanda va fi anulata*), cu instiintarea dvs. In acest caz, veti avea posibilitatea plasarii unei noi comenzi pentru produse cu caracteristici similare sau pentru orice alt produs.

 11. Termenul de livrare de 24-48h pentru produsele disponibile se calculeaza de la momentul confirmarii disponibilitatii prin e-mail.

 12.  Se va emite o factura de cumparare pentru produsele si serviciile care se vor livra. Aveti obligatia de a furniza toate informatiile necesare emiterii facturii, conform legislatiei in vigoare.

 13. Factura de cumparare va fi transmisa catre dumneavoastra prin email cat si in coletul livrat.

 14. In momentul in care coletul va fi predat curierului, veti primi un e-mail de confirmare a expedierii, urmand sa fiti contactat de curier cu privire la momentul livrarii.

*) NOTA: In cazul in care produsul este indisponibil iar comanda lansata/plasata a fost achitata in avans prin card bancar (plata integrala Visa/Mastercard sau plata in rate), sumele vor fi rambursate in termen maxim de 5 zile lucratoare.

**) NOTA: Se pot percepe taxe suplimentare pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperire a firmelor de curierat partenere, costul final al transportului fiind comunicat ulterior procesarii comenzii.

POLITICA DE RETUR

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate, www.BookPlus.ro iti garanteaza termenul de retur prevazut prin lege, si anume 14 zile calendaristice de la primirea produsului. 

Urmeaza pasii de mai jos pentru a solicita un retur:

 • Completeaza toate datele din Formularul de Retur cu un CLICK AICI
 • Notifica departamentul de Customer Service in scris la adresa contact@bookplus.ro, referitor la coletul pe care urmeaza sa il returnezi
 • Expediaza comanda de retur  la adresa : Str. Trapezului, Nr. 2A, Bl. M29G, Sc. 1, Et. 8, Ap. 35, Sector 3, Bucuresti sau la alta adresa indicata de catre bookplus.ro.
 • In termen de maxim 14 zile calendaristice de la receptionarea returului, vei fi notificat via e-mail cu privire la statusul restituirii contravaloarii produsului/produselor returnat/(e), in contul specificat in Formularul de Retur

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. 

In cazul in care ai primit un produs cu defect sau altul decat cel comandat, te rugam sa transmiti solicitarea in scris la adresa contact@bookplus.ro , impreuna cu fotografiile produselor receptionate sau la numarul de telefon afisat pe site. Returul in acest caz va fi organizat de catre www.BookPlus.ro.   

POLITICA DE SCHIMB

Daca doresti sa schimbi produsul, te rugam sa ne contactezi in prealabil prin email la adresa contact@bookplus.ro in care vei specifica numarul comenzii, numele si prenumele complet cat si produsul pe care il doresti la schimb sau suna-ne la numarul de telefon afisat pe site.
Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca produsul dorit de tine nu mai este in stoc, iti poti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi.

Dupa confirmarea disponibilitatii produsului pe care il doriti la schimb, este necesar ca produsul original sa fie trimis catre noi printr-un curier organizat de dvs la adresa: Str. Trapezului, Nr. 2A, Bl. M29G, Sc. 1, Et. 8, Ap. 35, Sector 3, Bucuresti sau la alta adresa indicata de catre bookplus.ro.

Orice produs pe care il vei returna trebuie sa nu fie deteriorat. Produsul trebuie sa fie insotit de ambalajele originale ( legea 249/2015, art 16(8) ). Te rugam sa folosesti un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original. Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele cu urme de uzura.

In momentul in care va fi receptionata comanda de retur in sediul magazinul online, iti vom expedia comanda de schimb. Pentru comenzile de schimb nu sunt percepute taxe de livrare suplimentare. Costul de livrare al comenzilor de schimb este suportat de www.BookPlus.ro.

Atentie! Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de expeditor (client). 

Nota: Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 6 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs.


Mentiuni generale:


 1. Toate preturile si costurile din cadrul www.BookPlus.ro sunt exprimate in Lei si includ TVA (5% sau 19%)

 2. Produsele si preturile afisate in cadrul website-ului sunt disponibile in limita stocului disponibil.

 3. Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand si fara nici o notificare catre Utilizatori preturile si discounturile produselor comercializate. Modificarea nu va afecta comenzile confirmate. Preturile si discounturile produselor incluse intr-o comanda confirmata sunt valabile pana la momentul efectuarii platii aferente comenzii, dar fara a se depasi termenele comunicate de www.BookPlus.ro pentru efectuarea platilor. Aceste perioade se pot modifica in functie de stocul www.BookPlus.ro, fara notificarea Utilizatorului.

 4. Discounturile, reducerile si promotiile nu se suprapun. La produsul comandat se va aplica reducerea cu valoarea cea mai mare.

 5. In cazul unui produs afisat cu pret incorect sau cu informatii incorecte din cauza unor erori tipografice sau erori in stabilirea preturilor sau in informatiile despre produs primite de la furnizori, Administratorul  isi rezerva dreptul de a refuza sau anula orice comanda plasata pentru produsele ce prezinta eroare. In cazul in care comanda a fost achitata, banii vor fi returnati in cel mai scurt timp, in cazul in care Cumparatorul notificat nu doreste un alt produs sau produsul comandat la pretul corect.

 6. Comenzile vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem. O comanda nu poate fi onorata in cazul in care, pe acelasi produs, a fost inregistrata o alta comanda inaintea ei, din punct de vedere cronologic si ulterior confirmata, ducand la epuizarea stocului. In cazul in care comanda a fost achitata, banii vor fi returnati in contul Utilizatorului, in cazul in care Utilizatorul notificat nu doreste un alt produs.

 7. Produsele selectate si introduse in cosul de cumparaturi, pentru care nu s-a apasat butonul "CONFIRM COMANDA" raman disponibile utilizatorului (in conditiile in care acesta este logat) timp de 15 de minute de la momentul adaugarii in cos. Ulterior acestui interval, produsele pot fi disponibile sau nu, in functie de dinamica stocurilor www.BookPlus.ro. Aceasta perioada se poate modifica in functie de stocul www.BookPlus.ro, fara notificarea Utilizatorului.

 8. Plasarea comenzii prin intermediul website-ului nu presupune confirmarea comenzii de catre Administrator. Confirmarea se face de catre Administrator prin trimiterea e-mailului catre dvs: fie e-mailul de confirmare a comenzii, fie de confirmare a inregistrarii comenzii.

 9. In cazul comenzilor pentru care Utilizatorul a selectat modalitatea de plata prin OP/transfer bancar, produsele incluse in comanda confirmata vor fi rezervate pentru o perioada de 4 zile calendaristice. Aceasta perioada se poate modifica in functie de stocul www.BookPlus.ro, fara notificarea Utilizatorului.

 10. Orice modificari ale detaliilor unei comenzi transmise catre www.BookPlus.ro inainte de primirea e-mail-ului de confirmare a expedierii coletului, in masura in care vor fi acceptate si confirmate de acesta (exemplu: modificari ale adresei de livrare), vor duce la decalarea cu 1 zi lucratoare a termenului de livrare comunicat.

 11. Administratorul  isi rezerva dreptul de a anula comenzile si/sau de a restrictiona accesul Utilizatorului in vederea efectuarii unei comenzi si/sau la anumite modalitati de plata a comenzilor, in urmatoarele cazuri:

  1. in cazul in care constata ca Utilizatorul a furnizat date eronate sau incomplete;

  2. in cazul in care considera ca actiunile Utilizatorului ar putea prejudicia in vreun fel Administratorul  , ca urmare a utilizarii abuzive a website-ului de catre Utilizator, sau ca urmare a conduitei Utilizatorului in afara website-ului cu privire la comenzile plasate prin intermediul acestuia, prin modalitati care contravin legii, inclusiv prin revanzarea produselor achizitionate.

  In aceste cazuri, Administratorul  va anula comenzile in urma unei notificari prealabile trimise Utilizatorului prin e-mail, sau va restrictiona accesul Utilizatorului in vederea efectuarii unei comenzi si/sau la anumite modalitati de plata a comenzilor, fara o notificare prealabila, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

  POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI COOKIES

  A. Introducere

  1. Confidențialitatea vizitatorilor website-ului nostru este foarte importantă pentru noi și ne luăm angajamentul să o protejăm. Această politică explică ce vom face cu informațiile dumneavoastră personale.
  2. Acordarea consimțământului asupra utilizării cookie-urilor în concordanță cu termenii acestei politici atunci când vizitați website-ul nostru pentru prima dată, ne permite să utilizăm cookie-uri de fiecare dată când vizitați website-ul nostru.

  B. Credit
  Acest document a fost creat folosind un șablon de la SEQ Legal (seqlegal.com) și modificat de către Website Planet (www.websiteplanet.com)

  C. Colectarea informațiilor personale

  Pot fi colectate, stocate și utilizate următoarele tipuri de informații personale:

  1. informații despre computer, inclusiv adresa IP, locația geografică, tipul și versiunea browser-ului și despre sistemul de operare;
  2. informații despre vizitele și utilizarea acestui website, inclusiv sursa de recomandare, durata vizitei, vizualizările paginii și căile de navigare pe website;
  3. informații precum adresa dvs. de e-mail, pe care le introduceți atunci când vă înregistrați pe website-ul nostru;
  4. informațiile pe care le introduceți atunci când creați un profil pe website-ul nostru – de exemplu, numele dvs., pozele de profil, sexul, data nașterii, starea civilă, interese și hobby-uri, detalii academice și detalii despre ocupație;
  5. informații precum numele și adresa dvs. de e-mail, pe care le introduceți pentru a configura abonările la e-mailurile și/sau la buletinele noastre informative;
  6. informații pe care le introduceți în timp ce utilizați serviciile de pe website-ul nostru;
  7. informații care sunt generate în timp ce utilizați website-ul nostru, inclusiv despre când, cât de des și în ce circumstanțe îl utilizați;
  8. informații referitoare la orice achiziție efectuată, servicii utilizate sau tranzacții pe care le faceți prin intermediul website-ului nostru, care pot include numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail și detaliile cardului bancar;
  9. informațiile pe care le postați pe website-ul nostru cu intenția de a le publica pe internet, care pot include numele dvs. de utilizator, imaginile de profil și conținutul postărilor;
  10. informații conținute în orice comunicări ne trimiteți prin e-mail sau prin intermediul website-ului nostru, inclusiv conținutul comunicărilor și metadatele acestora;
  11. orice alte informații personale pe care ni le trimiteți.

  Înainte de a ne divulga informațiile personale ale unei alte persoane, trebuie să obțineți consimțământul acelei persoanei atât pentru divulgarea, cât și pentru procesarea informațiilor personale în conformitate cu această politică.

  D. Utilizarea informațiilor dvs. personale

  Informațiile personale transmise prin intermediul website-ului nostru vor fi utilizate în scopurile specificate de această politică sau în paginile respective ale website-ului. Putem folosi informațiile dvs. personale pentru:

  1. administrarea website-ului și a afacerii noastre;
  2. personalizarea website-ului nostru pentru dvs.;
  3. autorizarea utilizării serviciilor disponibile pe website-ul nostru;
  4. trimiterea de bunuri cumpărate prin intermediul website-ului nostru;
  5. furnizarea serviciilor achiziționate prin intermediul website-ului nostru;
  6. trimiterea de rapoarte, facturi și notificări de plată către dvs. și colectarea plăților de la dvs.;
  7. trimiterea de comunicări comerciale în vederea informării;
  8. trimiterea prin e-mail de notificări solicitate în mod expres;
  9. trimiterea buletinului nostru informativ prin e-mail, dacă l-ați solicitat (ne puteți informa oricând dacă nu mai doriți această comunicare);
  10. trimiterea de comunicări de marketing referitoare la afacerea noastră sau la companiile unor terți selectați cu atenție, care considerăm că vă pot interesa, prin poștă sau, acolo unde ați consimțit în mod specific, prin e-mail sau tehnologii similare (ne puteți informa în orice moment dacă nu mai doriți să primiți comunicări de marketing);
  11. furnizarea către terți a informațiilor statistice despre utilizatorii noștri (acești terți nu vor putea identifica niciun utilizator cu ajutorul acestor informații);
  12. abordarea solicitărilor și reclamațiilor făcute de dvs. sau despre dvs. referitoare la website-ul nostru;
  13. păstrarea securității website-ului nostru și prevenirea fraudelor;
  14. verificarea respectării termenilor și condițiilor care reglementează utilizarea website-ului nostru (inclusiv monitorizarea mesajelor private trimise prin intermediul serviciului nostru de mesagerie privată); și
  15. alte utilizări.

  Dacă trimiteți informații personale în vederea publicării pe website-ul nostru, vom publica și vom folosi aceste informații în concordanță cu întinderea acordului pe care ni-l furnizați.

  Setările de confidențialitate pot fi utilizate pentru a limita publicarea informațiilor dvs. pe website-ul nostru și pot fi modificate cu ajutorul comutatoarelor de confidențialitate de pe website.

  Fără consimțământul dvs. expres, nu vom furniza informațiile dvs. personale către terți pentru marketingul direct din partea acestor terți sau din partea oricărei alte terțe părți.

  E. Divulgarea informațiilor personale

  Putem divulga informațiile dvs. personale oricăruia dintre angajații, ofițerii, asigurătorii, consilierii profesioniști, agenții, furnizorii sau subcontractanții noștri după cum este necesar în mod rezonabil pentru scopurile prevăzute în această politică.

  Putem dezvălui informațiile dvs. personale oricărui membru al grupului nostru de companii (acesta include filialele noastre, compania-mamă și toate filialele sale), după cum este necesar în mod rezonabil pentru scopurile prevăzute în această politică.

  Putem divulga informațiile dvs. personale:

  1. în măsura în care ni se solicită acest lucru prin lege;
  2. în legătură cu orice procedură legală potențială sau în curs;
  3. pentru a stabili, exercita sau apăra drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informații către terți în scopul prevenirii fraudelor și reducerea riscului de credit);
  4. către cumpărătorul (sau potențialul cumpărător) al oricărei afaceri sau oricărui bun pe care le-am vândut (sau avem în plan să îl vindem); și
  5. oricărei persoane considerăm în mod rezonabil că s-ar putea adresa unei instanțe sau unei alte autorități competente pentru divulgarea informațiilor personale în cazul în care, în opinia noastră rezonabilă, o astfel de instanță sau autoritate ar putea să dispună divulgarea informațiilor personale.

  Cu excepția situațiilor prevăzute în această politică, nu vom furniza informațiile dvs. personale către terți.

  F. Transferuri internaționale de date

  1. Informațiile pe care le colectăm pot fi stocate, prelucrate și transferate între oricare dintre țările în care funcționăm pentru a ne permite să utilizăm informațiile în conformitate cu această politică.
  2. Informațiile colectate pot fi transferate între următoarele țări care nu au instituite legi de protecție a datelor personale echivalente cu cele în vigoare în Spațiul Economic European: Statele Unite ale Americii, Rusia, Japonia, China și India.
  3. Informațiile personale pe care le publicați pe website-ul nostru sau pe care le trimiteți spre publicare pe website-ul nostru pot fi disponibile prin internet în întreaga lume. Nu putem împiedica utilizarea sau utilizarea greșită a acestor informații de către alții.
  4. Sunteți de acord în mod expres cu transferurile de informații personale descrise în această Secțiune (F).

  G. Păstrarea informațiilor personale

  1. 1. Această Secțiune G stabilește politicile și procedurile noastre de păstrare a datelor, care sunt concepute pentru a ajuta la asigurarea respectării obligațiilor noastre legale cu privire la păstrarea și ștergerea informațiilor personale.
  2. Informațiile personale pe care le prelucrăm cu orice scop sau scopuri nu vor fi păstrate mai mult decât este necesar pentru acel scop sau scopuri.
  3. În pofida celorlalte dispoziții din această Secțiune G, vom păstra documente (inclusiv documente electronice) care conțin date cu caracter personal:
   1. în măsura în care ni se solicită acest lucru prin lege;
   2. dacă considerăm că documentele pot fi relevante pentru orice procedură legală în derulare sau viitoare; și
   3. pentru a stabili, exercita sau apăra drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informații către terți în scopul prevenirii fraudelor și reducerea riscului de credit);

  H. Securitatea informațiilor dvs. personale

  1. Vom lua măsuri de precauție tehnice și organizaționale rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzătoare sau modificarea informațiilor dvs. personale.
  2. Vom stoca toate informațiile personale pe care le oferiți pe serverele noastre securizate (protejate prin parolă și firewall).
  3. Toate tranzacțiile financiare electronice încheiate prin intermediul website-ului nostru vor fi protejate de tehnologia de criptare.
  4. Ați luat la cunoștință faptul că transmiterea informațiilor pe internet este în mod obișnuit nesigură și nu putem garanta securitatea datelor trimise pe internet.
  5. Sunteți responsabil(ă) pentru păstrarea confidențialității parolei pe care o utilizați pentru accesarea website-ului nostru; nu vă vom solicita niciodată parola (cu excepția momentului când vă conectați pe website-ul nostru).

  I. Modificări

  Ne rezervăm dreptul de a actualiza această politică din când în când publicând o versiune nouă pe website-ul nostru. Trebuie să verificați ocazional această pagină pentru a vă asigura că înțelegeți orice modificare adusă acestei politici. Vă putem anunța despre modificările aduse acestei politici prin e-mail sau prin sistemul de mesagerie privată de pe website-ul nostru.

  J. Drepturile dvs.

  Ne puteți solicita să vă oferim orice informații personale deținem despre dvs.; furnizarea acestor informații va fi supusă următorilor termeni:

  1. furnizarea de dovezi suficiente cu privire la identitatea dvs.

  Putem reține informațiile personale pe care le solicitați în măsura permisă de lege.

  Ne puteți solicita în orice moment să nu prelucrăm informațiile dvs. personale în scopuri de marketing.

  În practică, de obicei fie vă exprimați acordul expres prealabil cu privire la utilizarea informațiilor dvs. personale în scopuri de marketing, fie vă vom oferi posibilitatea de a renunța la utilizarea informațiilor dvs. personale în scopuri de marketing.

  K. Site-uri terțe

  Site-ul nostru include hyperlink-uri către și detalii despre site-uri terțe. Nu deținem niciun control și nu de facem responsabili pentru politicile și practicile de confidențialitate ale terților.

  L. Actualizarea informațiilor

  Vă rugăm să ne anunțați dacă informațiile personale pe care le deținem despre dvs. trebuie să fie corectate sau actualizate.

  M. Cookie-uri

  Website-ul nostru folosește cookie-uri. Cookie-ul este un fișier care conține un identificator (un șir de litere și numere), care este trimis de un server web către un browser și care este stocat de acel browser. Identificatorul este apoi trimis înapoi la server de fiecare dată când browser-ul solicită o pagină de la acesta. Cookie-urile pot fi cookie-uri „persistente” sau cookie-uri „de sesiune”: cookie-ul persistent va fi stocat de către browser și va rămâne valabil până la data stabilită de expirare, cu excepția cazului în care acesta este șters înainte de data de expirare; pe de altă parte, cookie-ul de sesiune va expira la sfârșitul sesiunii utilizatorului, la închiderea browser-ului. Cookie-urile nu conțin de obicei informații care identifică personal un utilizator, dar informațiile personale pe care le stocăm despre dvs. pot fi legate de informațiile stocate și obținute prin cookie-uri. Pe site-ul nostru folosim atât cookie-uri persistente, cât și de sesiune.}

  1. Numele cookie-urilor pe care le folosim pe website-ul nostru și scopurile pentru care sunt utilizate acestea pot fi găsite mai jos:
   1. Folosim Google Analytics și Adwords pe website-ul nostru pentru a recunoaște un computer atunci când un utilizator , vizitează website-ul / urmărește utilizatorii cât timp navighează pe website / permite activarea unui coș de cumpărături pe website / îmbunătățește capacitatea de utilizare a website-ului / analizează utilizarea website-ului / administrează website-ul / previne fraudele și îmbunătățește securitatea website-ului / personalizează website-ul pentru fiecare utilizator / direcționează reclame care pot fi de interes deosebit pentru utilizator .
  2. Majoritatea browser-elor vă permit să refuzați să acceptați cookie-uri – de exemplu:
   1. în Internet Explorer (versiunea 10) puteți bloca cookie-urile utilizând suprascrierea setărilor de manipulare a cookie-urilor, disponibile printr-un clic pe „Instrumente”, „Opțiuni de Internet”, „Confidențialitate”, apoi „Avansat”;
   2. în Firefox (versiunea 24) puteți bloca toate cookie-urile făcând clic pe „Instrumente”, „Opțiuni”, „Confidențialitate”, selectând „Utilizați setări personalizate pentru istoric” din meniul derulant și debifând „Acceptați cookie-uri de la website-uri”; și
   3. în Chrome (versiunea 29), puteți bloca toate cookie-urile accesând meniul „Personalizare și control”, făcând clic pe „Setări”, „Afișați setările avansate” și pe „Setări de conținut”, apoi selectând „Blocați site-urile să trimită orice date” la rubrica „Cookie-uri”.

  Blocarea tuturor cookie-urilor va avea un impact negativ asupra utilizabilității multor website-uri. Dacă blocați cookie-urile, nu veți putea utiliza toate funcțiile de pe website-ul nostru.

  1. Puteți șterge cookie-urile deja stocate pe computer – de exemplu:
   1. În Internet Explorer (versiunea 10), trebuie să ștergeți manual fișierele cookie (puteți găsi instrucțiuni despre cum puteți face acest lucru la http://support.microsoft.com/kb/278835 );
   2. În Firefox (versiunea 24), puteți șterge cookie-urile făcând clic pe „Instrumente”, „Opțiuni” și „Confidențialitate”, apoi selectând „Utilizați setări personalizate pentru istoric”, făcând clic pe „Afișare cookie-uri”, apoi pe „Ștergeți toate Cookie-urile“; și
   3. în Chrome (versiunea 29), puteți șterge toate cookie-urile accesând meniul „Personalizare și control”, făcând clic pe „Setări”, „Afișați setările avansate” și pe „Ștergeți datele de navigare”, apoi selectați „Ștergeți cookie-urile și alte date despre website și plugin-uri” și faceți clic pe „Ștergeți datele de navigare”.
  2. Ștergerea cookie-urilor va avea un impact negativ asupra utilizabilității multor website-uri.