Grila:
1-3 zile

CUBIESQUAD PIX CRISTAL

(0)
12,99Lei
Pix din plastic funny disponibil in patru culori. In celalalt capat al pixului, exista o supriza sub forma unui pom-pom care nu te va lasa sa te plictisesti vreodata. Perfect pentru a lua notite...

CUBIESQUAD PIX CU PLUS 6 CULORI

(0)
12,99Lei
Pix din plastic funny disponibil in sase culori. Pixul in sine este o supriza sub forma unui plus care nu te va lasa sa te plictisesti vreodata. Perfect pentru a lua notite..
1-3 zile

CUBIESQUAD PIX INGHETATA

(0)
12,99Lei
Pix din cauciuc disponibil in patru modele, multicolorat. Pixul are un accesoriu sub forma unui con de inghetata cu cupe colorate. Perfect pentru a lua notite..

Pix Anekke Aviator

(0)
12,99Lei
Pix Anekke Aviator„Eu sunt Anekke si aș dori să fac parte din amintirile tale, nostalgia ta si momentele magice traite atunci cand visele incep sa devina realitate.~Anekke~ ..

Pix Anekke Liberty

(0)
11,99Lei
Pix Anekke Liberty„Eu sunt Anekke si aș dori să fac parte din amintirile tale, nostalgia ta si momentele magice traite atunci cand visele incep sa devina realitate.~Anekke~ ..

Pix Anekke Venezia

(0)
11,99Lei
Pix Anekke Venezia„Eu sunt Anekke si aș dori să fac parte din amintirile tale, nostalgia ta si momentele magice traite atunci cand visele incep sa devina realitate.~Anekke~ ..
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)