Noris

Grila:

ESCAPE ROOM EXTENSIE CRIMA MISTERIOASA - LIMBA ROMANA

(0)
99,99Lei
Este cu adevarat o crima misterioasa - mostenitorul bogat al unei fabrici de otel din Anglia a fost gasit ucis. Rezolva cazul repede sau veti fi invinuit! Tu si prietenii tai aveti 60 de minute pent..

ESCAPE ROOM EXTENSIE MISTER IN PARC-Limba Romana

(0)
99,99Lei
Escape Funland - un vechi parc de distractii de la marginea orasului in apropierea casei lu Jack Fericitul, un clown teribil. Tu si echipa aveti 60 de minute pentru a va elibera din capcanele Fericit..

ESCAPE ROOM EXTENSIE SPATIA SPATIALA-Limba Romana

(0)
99,99Lei
Iti poti pastra emotiile sub presiune? Camera de evacuare aduce fiorul si misterul unei camere de evadare in casa ta. Lucrati impreuna pentru a rezolva puzzle-uri si a gasi indicii ascunse pentru a sc..

ESCAPE ROOM JOCUL ORIGINAL - LIMBA ROMANA

(0)
259,99Lei
Testeaza-ti indemanarea si perspicacitatea, impreuna cu prietenii tai si evadeaza din cele 4 provocari Escape Room. Se poate juca intre 2-5 jucatori, 16 ani + PREZENTARE: Acceptati provocarea si jucat..

ESCAPE ROOM JUMANJI - LIMBA ROMANA

(0)
249,99Lei
Prietenul tau Jesse a disparut fara urma.Toate investigatiile au fost fara rod. Cand cauti in camera lui Jesse, auzi un sunet de tambur intr-un sertar. Te duci dupa zgomot si gasesti o consola de joc ..

ESCAPE ROOM REALITATE VIRTUALA-Limba Romana

(0)
199,99Lei
Pachetul de expansiune Virtual Reality va permite sa va bucurati de fiorul si misterul unei camere de evacuare cu prietenii si familia in propria dvs. casa! Pahetul de expansiune include ochelari de c..
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)