Ludicus

Grila:
1-3 zile

Agricola-Editie de Familie

(0)
149,99Lei
În Agricola Ediţia de Familie, scopul tău este să construiești o fermă pentru tine și familia ta. Începi jocul cu o casă din lemn cu două camere care asigură adăpost pentru primii tăi oameni (fermieru..

BrainBox - ABC

(0)
69,99Lei
Ușor și distractiv, BrainBox ABC este destinat copiilor care vor să învețe alfabetul, ajutând la îmbunătățirea spiritului de observație și a capacității de memorare, fiind un prim pas în formarea mici..

BrainBox - Descoperă România

(0)
69,99Lei
Brainbox Româniaeste conceput pentru a fi jucat împreună cu familia și prietenii. Va îmbunătăți spiritul de observație, capacitatea de memorare și cunoștințele despre istorie, geografie și multe alte ..
1-3 zile

BrainBox - Primele mele imagini

(0)
69,99Lei
Varsta recomandata: +4 aniCum se joacă BrainBox:Obiectivul jocului: Fii jucătorul cu cele mai multe cartonașe adunate după 10 minute.Dacă esti cel mai tânăr jucător tragi un cartonaș din cutie și înto..

BrainBox - Să învățăm Engleză

(0)
69,99Lei
 Varsta recomandata: +8 aniCum se joacă BrainBox:Obiectivul jocului: Fii jucătorul cu cele mai multe cartonașe adunate după 10 minute.Pentru 2 sau mai mulți jucatori: 1. Alege un nivel de dificultate ..
1-3 zile

IQ Booster-Pool Party Ro

(0)
99,99Lei
E vară și distracția e pe val!Pool Party, cea mai tare petrecere la piscină și un mod minunat de a-ți reîmprospăta creierul după o zi grea la serviciu sau la școală.Unul dintre amicii tăi a ajuns la p..
1-3 zile

IQ Booster-Save Athena Ro

(0)
99,99Lei
Grecia: Soare arzător și ruine antice. Vestea bună: arheologii au găsit statuia frumoasei zeițe Athena, pe care toată echipa o căuta intens de zile întregi. Vestea proastă: este în două bucăți. Poți s..
1-3 zile

IQ Booster-Say Cheese Ro

(0)
99,99Lei
Cașcavalul n-a fost niciodată mai gustos pentru cei șapte șoricei năzdrăvani! Poți să-i faci ca să iasă la vedere din capcana gustoasă și să audă toată lumea cât de bucuroși sunt?Cina a luat sfârșit ș..
1-3 zile

IQ Booster–Cityscape Ro

(0)
99,99Lei
Bine ați venit în Cityscape, orașul viitorului! Arhitectul-șef a pus deja câțiva zgârie-nori pe macheta celui mai nou cartier din metropolă. În grabă a notat și câteva instrucțiuni pe margine. Poți fi..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)