Grila:

Creion electronic Albi - Raspundel Istetel

(0)
229,99Lei
„Răspundel Istețel” este un concept educațional unic, prin intermediul căruia copiii pot învăța o mulțime de informații interesante și utile într-un mod amuzant și atractiv.Modul de utilizare este foa..

CUTIE MAGNETICA FORME GEOMETRICE CU 36 DE PIESE

(0)
69,99Lei
Joc educativ cu 36 de magneti care ii ajuta pe copii sa se familiarizeze cu figurile geometrice...

CUTIE MAGNETICA INVATA NUMERELE CU 57 DE PIESE

(0)
69,99Lei
Joc educativ cu 57 de magneti care ajuta copiii sa se familiarizeze cu numerele, incepand sa faca primele operatii aritmetice...

CUTIE MAGNETICA SUPER EROI CU 55 DE PIESE

(0)
69,99Lei
Joc magnetic cu 48 de magneti in care copiii au capacitatea de a combina piese pentru a-si forma eroii...

CUTIE UNIVERSUL DINOZAURILOR CU 24 PIESE DIN LEMN SI MAGNETICE

(0)
79,99Lei
Distreaza-te cu dinozaurii din lemn incearcand sa combinI piesele fiecaruia! Jocul este ideal pentru dezvoltarea gandirii si imaginatiei creative, sporind memoria, perceptia si creativitatea copilului..

CUTIE UNIVERSUL PESCUITULUI CU 12 PIESE DIN LEMN SI MAGNETICE

(0)
79,99Lei
Incercati cu una dintre undite sa prindeti cat mai multi pesti de aceeasi culoare! Un joc distractiv care dezvolta spiritul de observatie si coordonarea mana-ochi. In set sunt incluse 12 piese din lem..

CUTIE UNIVERSUL PRINTESELOR CU 24 PIESE DIN LEMN SI MAGNETICE

(0)
79,99Lei
Distreaza-te cu printesele din lemn incearcand sa combini piesele fiecareia! Jocul este ideal pentru dezvoltarea gandirii si imaginatiei creative, sporind memoria, perceptia si creativitatea copilului..
-20%

Joc cuburi cu cifre

(0)
19,99Lei 24,99Lei
Jocul contine cifre de la 0 la 9 si cateva semne aritmetice cu care se pot forma numere sau operatii aritmetice. Varsta recomandata: peste 5 aniFabricat in Romania..

JOC EDUCATIV AGERINO ALFABETUL

(0)
39,99Lei
Prin intermediul imaginilor vesele, copilul invata alfabetul si sunetul literelor. Jocul ajuta copilul sa scrie primele cuvinte in romana si engleza. Acesta include, de asemenea, un sistem de autocore..

JOC EDUCATIV AGERINO FORME SI CULORI

(0)
39,99Lei
Forme & Culori este un joc educativ distractiv special conceput pentru copiii foarte mici. Acesta contine carduri colorate si forme geometrice de dimensiuni mari.Continutul este sigur, deosebit de dur..

JOC EDUCATIV AGERINO INVAT SA SCRIU

(0)
39,99Lei
Un joc educativ progresiv special conceput pentru copiii de peste 5 ani. Cartonasele colorate pentru scris incurajeaza copilul sa invete sa scrie si sa citeasca. Pornind de la exercitii simple de pre-..

JOC EDUCATIV AGERINO INVATA LUNILE SI ANOTIMPURILE

(0)
39,99Lei
Cate si care sunt anotimpurile? Cate si care sunt lunile anului? Care sunt fructele si activitatile caracteristice fiecarei luni? In ce luna avem Craciunul, Sarbatorile Pascale, sau examenele scolare?..

JOC EDUCATIV AGERINO NUMERELE

(0)
39,99Lei
Prin intermediul jocului, copilul incepe sa se familiarizeze cu conceptele de baza ale aritmeticii. Prin intermediul jocurilor simple de combinare, el invata semnificatia si valoarea numerelor si a ca..

JOC EDUCATIV AGERINO PICI SI MAMICI

(0)
39,99Lei
Pici si Mamici este un joc educativ distractiv, special conceput pentru copiii foarte mici. Contine carduri colorate, de dimensiuni mari, deosebit de durabile special concepute pentru a fi usor de int..

JOC EDUCATIV AGERINO SA DESCOPERIM ROMANIA

(0)
39,99Lei
Cel mai simplu si distractiv mod de a invata copiii geografia! Acestia dobandesc primele cunostinte despre geografie, jucandu-se si unind piesele de puzzle. In acelasi timp, invata localizarea geograf..

JOC EDUCATIV AGERINO SILABELE

(0)
39,99Lei
Silabisirea este distractiva cu ajutorul Silabelor! Alcatuit din piese de puzzle cu sistem de autocorectie, jocul ii ajuta pe copii sa invete denumirile obiectelor si animalelor, incepand sa silabisea..
-3%

Pachet carte si creion - Engleza si joc, in acelasi loc - Raspundel Istetel

(0)
289,99Lei 299,99Lei
„Răspundel Istețel” este un concept educațional unic, prin intermediul căruia copiii pot învăța o mulțime de informații interesante și utile într-un mod amuzant și atractiv.Modul de utilizare este foa..
Stoc epuizat

Pachet carte si creion - Intru in joc, invat pe loc - Raspundel Istetel

(0)
299,99Lei
„Răspundel Istețel” este un concept educațional unic, prin intermediul căruia copiii pot învăța o mulțime de informații interesante și utile într-un mod amuzant și atractiv.Modul de utilizare este foa..

TABLA DIN LEMN CU RECOMPENSE ZILNICE

(0)
119,99Lei
O placa colorata, cu mai multe elemente, realizata din lemn natural de culoare deschisa, este o jucarie perfecta de dezvoltare timpurie, care incurajeaza copiii sa se joace cu altii prin faptul ca le ..

TREFL CEAS DIN LEMN CU FORME GEOMETRICE

(0)
73,99Lei
Ceasurile din lemn nu sunt doar o decoratie frumoasa intr-o camera pentru copii - ele arata ca cele reale, dar sunt un instrument ideal pentru elevii mici care invata sa cunoasca primele notiuni despr..

ZTRINGZ SFOARA ORIGINALA CURCUBEU

(0)
19,99Lei
ZTRINGZ este sfoara originala curcubeu cu care poti executa orice forma iti trece prin cap! Multicolora si originala, garanteaza distractie nelimitata!Cu Academia ZTRINGZ ai parte de tutoriale pentru ..

INVATA ENGLEZA CU JOCUL CU STILOU ELECTRONIC

(0)
69,99Lei
Cu acest joc copiii pot invata cuvinte de baza din limba engleza. Este un produs educativ ce ajuta copiii in dezvoltarea lor. Produsul este atat in limba romana cat si in limba maghiara. Ambele sunt i..
-17%

Numerele pana la 31-puzzle educational 6+

(0)
9,99Lei 11,99Lei
Puzzle-urile sunt unele dintre cele mai apreciate jocuri educative pentru copii. Ele fac viața copiilor mai frumoasă, stimulându-le atenția și spiritul de observație. Totodată, jocurile de puzzle le a..
Afişare 1 - 23 din 23 (1 pagini)