Grila:
1-3 zile
-41%

BRICK TRICK CASTELUL DIN CARAMIZI DE MICI DIMENSIUNI DIN LUT NATURAL

(0)
99,99Lei 169,99Lei
Construieste un frumos castel, folosind caramizi adevarate, albe, si elemente decorative, precum iarba sau un tufis!Foloseste planurile de constructie incluse in set sau creeaza o structura unica d..
1-3 zile

BRICK TRICK CASUTA DIN CARAMIZI DE MICI DIMENSIUNI DIN LUT NATURAL

(0)
169,99Lei
Construieste o casuta de la tara primitoare, folosind caramizi adevarate, lemn si elemente decorative, precum iarba sau pluta! Foloseste planurile de constructie incluse in set sau creeaza o structur..
1-3 zile

BRICK TRICK COTETUL PENTRU CAINI DIN CARAMIZI DE MICI DIMENSIUNI DIN LUT NATURAL

(0)
149,99Lei
Construieste un cotet pentru caini, folosind caramizi adevarate, lemn si elemente decorative! Foloseste planurile de constructie incluse in set sau creeaza o structura unica din imaginatie. Joaca-te..
1-3 zile

BRICK TRICK FERMA MARE DIN CARAMIZI DE MICI DIMENSIUNI DIN LUT NATURAL

(0)
249,99Lei
Construieste o ferma mare, folosind caramizi adevarate, lemn si elemente decorative! Foloseste planurile de constructie incluse in set sau creeaza o structura unica din imaginatie. Joaca-te cu minia..
1-3 zile

BRICK TRICK FORTAREATA DIN CARAMIZI DE MICI DIMENSIUNI DIN LUT NATURAL

(0)
199,99Lei
Construieste o fortareata grandioasa, folosind caramizi adevarate, albe, lemn si elemente decorative, precum iarba sau un plante! Foloseste planurile de constructie incluse in set sau creeaza o struc..
1-3 zile

BRICK TRICK GARA DIN CARAMIZI DE MICI DIMENSIUNI DIN LUT NATURAL

(0)
249,99Lei
Construieste o gara, folosind caramizi adevarate, lemn si elemente decorative! Foloseste planurile de constructie incluse in set sau creeaza o structura unica din imaginatie. Joaca-te cu miniaturile..
1-3 zile

BRICK TRICK GRAJDUL DIN CARAMIZI DE MICI DIMENSIUNI DIN LUT NATURAL

(0)
149,99Lei
Construieste un grajd splendid, folosind caramizi adevarate, lemn si elemente decorative, precum iarba, pluta sau un tufis! Foloseste planurile de constructie incluse in set sau creeaza o structura u..
1-3 zile
-35%

BRICK TRICK MOARA DE VANT DIN CARAMIZI DE MICI DIMENSIUNI DIN LUT NATURAL

(0)
129,99Lei 199,99Lei
Construieste o fantastica moara de vant, folosind caramizi adevarate, lemn si elemente decorative! Foloseste planurile de constructie incluse in set sau creeaza o structura unica din imaginatie..
1-3 zile

BRICK TRICK PALATUL DIN CARAMIZI DE MICI DIMENSIUNI DIN LUT NATURAL

(0)
249,99Lei
Construieste un palat urias, folosind caramizi adevarate, colorate, lemn si elemente decorative, precum iarba sau tufisuri!Foloseste planurile de constructie incluse in set sau creeaza o structura uni..
1-3 zile

BRICK TRICK TURNUL DIN CARAMIZI DE MICI DIMENSIUNI DIN LUT NATURAL

(0)
149,99Lei
Construieste un turn splendid, folosind caramizi adevarate, colorate, lemn si elemente decorative, precum iarba sau tufisuri! Foloseste planurile de constructie incluse in set sau creeaza o structura..
-25%

PLAYBIG BLOXX CASA LUI MASHA 95 PIESE

(0)
149,99Lei 199,99Lei
Set de constructie Masha and the Bear, Casa Mashei, 95 pieseCasuta Mashei, este situata foarte aproape de casuta lui Misha, ursuletul trubadur de circ. Casuta Mashei e simpatica, galbena si foarte pri..
1-3 zile

PAW PATROL SET JOACA CHASE

(0)
99,99Lei
SET 21 PIESE DE CONSTRUIT CU FIGURINA CHASEPatrula Catelusilor (Paw Patrol) este o patrula de coasta formata din sase catelusi eroici: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble si Skye, condusi de Ryder, u..
1-3 zile

ECO AVIOANE

(0)
99,00Lei
Zboară cu stil cu ajutorul modelelor de aparate de zbor de lemn din setul ECObuilds™ AVIOANE! Construiește un captivant hidroavion și cucerește și apa și aerul! Fă acrobații uimitoare cu ajutorul mâin..
1-3 zile

ECO ELICOPTERE

(0)
99,00Lei
Cucerește văzduhul cu modelele de aparate de zbor de lemn din setul ECObuilds™ ELICOPTERE! Ajută figurinele care au necazuri, salvându-le din zone izolate imaginare cu elicopterul de intervenție. Refo..
1-3 zile

ECO MASINI

(0)
99,00Lei
Cât de bine ar fi dacă vehiculele ar fi făcute din lemn! Acest lucru este acum posibil cu setul de MAȘINI ECObuilds™! Construiește-ți propriul tractor din lemn și imaginează-ți că ești un fermier dint..
1-3 zile

ECO MOTOCICLETE

(0)
99,00Lei
Fanii motocicletelor vor adora această combinație: motociclete făcute din lemn și plastic! Cu setul ECObuilds™ MOTOCICLETE poți construi un model impresionant de motocicletă Chopper cu care să mergi p..
1-3 zile

Eroii STEM - AVIATORI: HIPERSONIC

(0)
25,00Lei
Atunci când un avion de vânătoare cu reacție depășește viteza sunetului (aprox. 343 m/s), se aude o bubuitură explozivă, urmată de un nor alb lăsat în urmă! În acel moment, avionul zboară cu viteză su..
1-3 zile

Eroii STEM - AVIATORI: LAMA ROTITOARE

(0)
25,00Lei
Leonardo da Vinci a proiectat primul elicopter numit "şurub elicoidal în aer", în secolul al 15-lea! Elicopterul este folosit în multe ocazii, cum ar fi operaţiunile de salvare, transporturi medicale,..
1-3 zile

Eroii STEM - AVIATORI: PASAREA TUNET

(0)
25,00Lei
Pasărea tunet era o creatură mitică a folclorului american nativ. Aşa cum denotă numele ei, ea poate crea un tunet dând din aripi! În viaţa reală multe vehicule sunt denumite "Pasărea tunet" pentru a ..
1-3 zile

Eroii STEM - EXPLORATORI SPATIALI: CRONOS

(0)
25,00Lei
Conform mitologiei greceşti, Cronos era regele Titanilor, care s-au luptat cu yeii Olimpului pentru dominaţia mondială şi au pierdut! Părinţii lui erau Gaia (Pământ) şi Uranus (Cer). Oamenii de ştiinţ..
1-3 zile

Eroii STEM - EXPLORATORI SPATIALI: POSEIDON

(0)
25,00Lei
"Poseidon" este numele grecesc al planetei Neptun, simbolizată în astronomie cu un trident, supliţa cu trei vârfuri a Zeului mitic al Mării. Acest gigant mare de gheaţă este de patru ori mai mare decâ..
1-3 zile

Eroii STEM - EXPLORATORI SPATIALI: ZEUS

(0)
25,00Lei
Zeus a fost conducătorul zeilor Olimpului şi al oamenilor. El a trăit pe muntele Olimp, împreună cu soţia lui Hera. În mod corespunzător, oamenii de ştiinţă au numit cea mai mare şi cea mai grea dintr..
1-3 zile

Eroii STEM - MASINI RAPIDE: DRAGSTER

(0)
25,00Lei
Maşinile de dragster au nevoie, de obicei, să acopere o distanţă de doar 400 de metri! Acest lucru transformă cursa de drag în unul din cele mai interesante sporturi printre evenimentele automobilisti..
1-3 zile

Eroii STEM - MASINI RAPIDE: FORMULA

(0)
25,00Lei
Federaţia Internaţională de Automobile (FIA) a organizat în 1950 primul Campionat Mondial de Formula 1. Maşinile de formulă pot ajunge la o viteză maximă de 360 km pe oră!..
Afişare 1 - 24 din 81 (4 pagini)