Grila:

10 Metal Puzzles Set Green - 473357

(0)
49,99Lei
Provocare: separați bucățile și puneți-le la loc!Setul contine 10 puzzle-uri de cate doua piese metalice. Sarcina este de a separa părțile și de a readuce apoi totul la poziția inițială. Rezolvarea ..

10 Metal Puzzles Set Purple - 473359

(0)
49,99Lei
Provocare: separați bucățile și puneți-le la loc!Setul contine 10 puzzle-uri de cate doua piese metalice. Sarcina este de a separa părțile și de a readuce apoi totul la poziția inițială. Rezolvarea..
-18%

LOGICO - Matematica. Rezolvare de probleme - PUZZLE-URI

(0)
22,99Lei 27,99Lei
„Matematică. Rezolvare de probleme - Puzzle-uri” ajută la îmbunătățirea: concentrării, gândirii logice și imaginației; conștientizării relațiilor matematice din viața de zi cu zi; strategiilor de rezo..
-17%

LOGICO -SET CU TABLITA - Matematica. Rezolvare de probleme - PUZZLE-URI

(0)
51,99Lei 62,99Lei
Logico Piccolo este un joc educativ și un instrument autodidact ce modulează în mod constructiv abilitățile copiilor.Matematica. Rezolvare de probleme - PUZZLE-URI ajuta la imbunatatirea:- concentrari..

Puzzle 3 in 1 Cubika-Animalutele Preferate

(0)
59,99Lei
Puzzle 3 in 1 Cubika "Animalutele Preferate"Puzzle-ul 3 in 1 Cubika "Animalutele Preferate" este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si a formelo..
-8%

Puzzle 5 in 1 Cubika-Dogs

(0)
45,99Lei 49,99Lei
Puzzle, 5 in 1 Cubika, "Dogs" Puzzle-ul 5 in 1 "Dogs" este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si a formelor, sporindu-i dexteritatea si atentia...

Puzzle 5 in 1 Cubika-Familia Potrivita

(0)
49,99Lei
    Puzzle 5 in 1, Cubika, Familia Potrivita    Puzzle-ul  5 in 1 Cubika "IMPREUNA"este  un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare  a culorilor si a formelor, spor..
-9%

Puzzle Cubika-Casuta Animalelor

(0)
31,99Lei 34,99Lei
Puzzle, Cubika, Casuta AnimalelorPuzzle-ul Cubika "CASUTA ANIMALELOR" este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si a formelor, sporindu-i dexterit..
-9%

Puzzle Cubika-Ce mananca

(0)
31,99Lei 34,99Lei
Puzzle Cubika, Ce manancaSetul puzzle Cubika “CE MANANCA” este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si a formelor, sporindu-i dexteritatea, atenti..

Puzzle Cubika-Combi 1

(0)
39,99Lei
    Puzzle Cubika, "Combi 1"    Puzzle-ul Cubika "Combi 1" este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si a formelor, sporindu-i dexteritatea si ate..
-9%

Puzzle Cubika-Familia potrivita

(0)
31,99Lei 34,99Lei
  Puzzle Cubika, "Familia potrivita"    Puzzle-ul Cubika “FAMILIA POTRIVITA” este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si a formelor, sporindu-i d..

Puzzle Cubika-Masinutele cu prieteni

(0)
44,99Lei
    Puzzle, Cubika, "Masinutele cu prieteni"     Puzzle-ul Cubika "Masinutele cu prieteni" este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si a formelor..
-9%

Puzzle Cubika-My Jeans

(0)
31,99Lei 34,99Lei
Puzzle Cubika, My JeansPuzzle-ul "My Jeans" este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si a formelor, sporindu-i dexteritatea si atentia. Cu un des..
-9%

Puzzle Cubika-Sa gatim impreuna 1

(0)
31,99Lei 34,99Lei
    Puzzle Cubika, "Sa gatim impreuna 1"     Puzzle-ul Cubika “Sa gatim impreuna 1” este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si a formelor, spori..
-9%

Puzzle Cubika-Sa gatim impreuna 2

(0)
31,99Lei 34,99Lei
    Puzzle Cubika, "Sa gatim impreuna 2"    Puzzle-ul Cubika “Sa gatim impreuna 2” este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si a formelor, sporin..
-10%

Puzzle Cubika-Sa invatam fructele de padure

(0)
44,99Lei 49,99Lei
    Puzzle,  Cubika, "Sa invatam fructele de padure"    Puzzle-ul Cubika "Sa invatam fructele de padure" este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor..

Puzzle Cubika-Sa ne numaram prietenii

(0)
34,99Lei
    Puzzle, Cubika, Sa ne numaram prietenii  Puzzle-ul Cubika "PRIETENII MEI" este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si a formelor, sporindu-i ..
-9%

Puzzle Cubika-Trenuletul Vesel

(0)
40,99Lei 44,99Lei
Puzzle, Cubika, Trenuletul VeselPuzzle-ul Cubika "TRENULETUL VESEL" este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si a formelor, sporindu-i dexteritat..

Puzzle Magnetic Cubika-Alege imbracamintea potrivita 1

(0)
54,99Lei
Puzzle Magnetic, Cubika, "Alege imbracamintea potrivita 1"    Puzzle-ul Magnetic Cubika "Alege imbracamintea potrivita 1" este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de inv..

Puzzle Magnetic Cubika-Alege imbracamintea potrivita 2

(0)
54,99Lei
Puzzle Magnetic, Cubika, "Alege imbracamintea potrivita 2"    Puzzle-ul Magnetic Cubika "Alege imbracamintea potrivita 2" este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de inv..

Puzzle Magnetic Cubika-Sa construim casute

(0)
54,99Lei
    Puzzle Magnetic, Cubika, "Sa construim casute"    Puzzle-ul Magnetic Cubika "Sa construim casute" este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si..

Puzzle Mania Casse-têtes Blue - 473203

(0)
49,99Lei
Provocare: separați piesele și puneți-le la loc!Setul contine 4 puzzle-uri mari de sârmă. Sarcina este de a separa părțile și de a readuce apoi totul la poziția inițială. Rezolvarea puzzle-urilor ..

Puzzle Mania Casse-têtes Red - 473202

(0)
49,99Lei
Provocare: separați piesele și puneți-le la loc!Setul contine 4 puzzle-uri mari de sârmă. Sarcina este de a separa părțile și de a readuce apoi totul la poziția inițială. Rezolvarea puzzle-urilor ..
1-3 zile

PUZZLE TREFL 1000 PRAJITURI DE VIS

(0)
44,99Lei
Un puzzle de calitate trebuie sa fie relaxant si distractiv.Aranjarea unui puzzle constituie atat pentru copii cat si pentru adulti o modalitate deosebita pentru dezvoltarea indemanarii, a spiritului ..

Puzzle-Animalutele Africane

(0)
29,99Lei
Puzzle-ul "Animalutele Africane" este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a animalelor, a culorilor si a formelor, sporindu-i dexteritatea si atentia. Cu un ..

Puzzle-Animalutele de la Munte

(0)
29,99Lei
Puzzle-ul "Animalutele de la Munte" este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a animalelor, a culorilor si a formelor, sporindu-i dexteritatea si atentia. Cu ..

Puzzle-Ferma Animalelor

(0)
29,99Lei
Puzzle-ul "Ferma Animalelor" este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a animalelor, a culorilor si a formelor, sporindu-i dexteritatea si atentia. Cu un desi..

Puzzle-Princess Fauna

(0)
49,99Lei
Puzzle-ul "Princess Fauna" este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si a formelor, sporindu-i dexteritatea si atentia. Cu un design unic, acest t..

Puzzle-Princess Flora

(0)
49,99Lei
Puzzle-ul "Princess Flora" este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si a formelor, sporindu-i dexteritatea si atentia. Cu un design unic, acest t..

Puzzle-Princess Marine

(0)
49,99Lei
Puzzle-ul "Princess Marine" este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si a formelor, sporindu-i dexteritatea si atentia. Cu un design unic, acest ..

Corpul Uman - Calatoreste, Invata, Exploreaza

(0)
94,00Lei
Explorează corpul uman și învață totul despre el! Descoperă tot ce trebuie să știi despre schelet, mușchi, sistemele circulator, respirator și digestiv și despre creier.Descoperiți împreună cu cel mic..

Creeaza animale - Puzzle Maxi-Mix

(0)
69,00Lei
Are câinele aripioare? Partea din spate a tigrului se potrivește cu corpul unui crocodil? Iar morsa cea impunătoare poate fi o vacă? Corpul fiecărui animal este format din trei piese de puzzle. Aceste..
Afişare 1 - 32 din 178 (6 pagini)