Grila:
-15%

Alias Woman vs Men

(0)
84,99Lei 99,99Lei
OARE BaRBAtII iNtELEG CE VORBESC FEMEILE? DAR INVERS? inca de la inceput se delimiteaza taberele: grupul eternului feminin cochet si gasca barbatilor mereu pusi pe sotii. De acum inainte competitia po..
-20%

Alias de Petrecere

(0)
79,99Lei 99,99Lei
Echipa va alterna jucatorii care explica si cei care ghicesc. Numarul de cuvinte ghicite = cu numarul de casute mutari inainte pe tabla de joc. Numarul de greseli si cuvinte omise = cu numarul de muta..

Cine-i tipul?

(0)
99,99Lei
Cine-I Tipu este un joc de mima care duce distractia la un nou nivel. Foloseste-te de Tip pentru a mima expresii si proverbe, cantece sau activitati sportive. Cine face echipa buna cu Tipu, castiga jo..
-23%

NARCOS

(0)
199,00Lei 259,90Lei
JOCUL DE SOCIETATE NARCOS IN LIMBA ROMANARazboiul drogurilor este in plina evolutie in Columbia, iar omul care controleaza cea mai mare operatiune este Pablo Escobar. Inamicii sai sunt numerosi si nu ..

PANDEMIC

(0)
179,99Lei
Facand parte dintr-o echipa de experti ce lupta impotriva bolilor, trebuie sa tineti sub control patru maladii mortale, in timp ce le descoperiti remediile.Tu si partenerii tai veti strabate intreg gl..

Shit Happens

(0)
109,99Lei
Un joc de comedie hilar cu situatii de rahat care s-ar putea intampla oricui. Clasificati-va cardurile pe indicele de mizerie - de exemplu: este mai bine sa va pierdeti portofelul sau sa gasiti un pre..

ESCAPE ROOM EXTENSIE CRIMA MISTERIOASA - LIMBA ROMANA

(0)
99,99Lei
Este cu adevarat o crima misterioasa - mostenitorul bogat al unei fabrici de otel din Anglia a fost gasit ucis. Rezolva cazul repede sau veti fi invinuit! Tu si prietenii tai aveti 60 de minute pent..

ESCAPE ROOM EXTENSIE MISTER IN PARC-Limba Romana

(0)
99,99Lei
Escape Funland - un vechi parc de distractii de la marginea orasului in apropierea casei lu Jack Fericitul, un clown teribil. Tu si echipa aveti 60 de minute pentru a va elibera din capcanele Fericit..

ESCAPE ROOM EXTENSIE SPATIA SPATIALA-Limba Romana

(0)
99,99Lei
Iti poti pastra emotiile sub presiune? Camera de evacuare aduce fiorul si misterul unei camere de evadare in casa ta. Lucrati impreuna pentru a rezolva puzzle-uri si a gasi indicii ascunse pentru a sc..

ESCAPE ROOM JOCUL ORIGINAL - LIMBA ROMANA

(0)
259,99Lei
Testeaza-ti indemanarea si perspicacitatea, impreuna cu prietenii tai si evadeaza din cele 4 provocari Escape Room. Se poate juca intre 2-5 jucatori, 16 ani + PREZENTARE: Acceptati provocarea si jucat..

ESCAPE ROOM REALITATE VIRTUALA-Limba Romana

(0)
199,99Lei
Pachetul de expansiune Virtual Reality va permite sa va bucurati de fiorul si misterul unei camere de evacuare cu prietenii si familia in propria dvs. casa! Pahetul de expansiune include ochelari de c..

JENGA CONSTRUIESTE PE POD

(0)
114,99Lei
Pregateste-te pentru o provocare interesanta cu jocul Jenga Bridge! Similar jocului clasic Jenga, jucatorii elimina un bloc din cand in cand de pe turnul Jenga si il plaseaza deasupra. Dar, cu aceasta..

JOC TABOO CLASIC

(0)
149,99Lei
..
-17%

SCRABBLE ORIGINAL

(0)
99,99Lei 119,99Lei
Scrabble in varianta originala, adaptat pentru limba romana.Scrabble este cel mai popular joc de cuvinte din lume, usor de jucat. Acest joc stimuleaza inteligenta jucatorilor, incurajeaza spiritul de ..
-20%

Alias Noaptea Tarziu

(0)
87,99Lei 109,99Lei
Aprinde pasiunea in noaptea ta de jocuri! Viata de adult poate fi obositoare, asa ca nu uita sa te distrezi! Explica cuvinte interzise minorilor si incearca sa castigi cu echipa ta. Mareste miza scrii..

PANDEMIC - PE MUCHIE DE CUTIT

(0)
149,99Lei
Atenție! Ai nevoie de jocul de bază Pandemic pentru a putea juca această extensie!Salvarea omenirii a devenit o rutina? Diversificati jocul Pandemic cu noile personaje si evenimente. Adaugati al cinci..
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)