Grila:
-18%

50 SHADES OF SHIT

89,99Lei 109,99Lei
Situatiile de rahat se pot intampla si in dormitor. Un joc murdar si sexy, nerecomandat pudicilor! Jocul include: 200 de carti unice care nu sunt incluse in jocul original Shit Happens. Poate fi ju..
-17%

Alias de Petrecere

99,99Lei 119,99Lei
Echipa va alterna jucatorii care explica si cei care ghicesc. Numarul de cuvinte ghicite = cu numarul de casute mutari inainte pe tabla de joc. Numarul de greseli si cuvinte omise = cu numarul de muta..

Cine-i tipul?

99,99Lei
Cine-I Tipu este un joc de mima care duce distractia la un nou nivel. Foloseste-te de Tip pentru a mima expresii si proverbe, cantece sau activitati sportive. Cine face echipa buna cu Tipu, castiga jo..

JOC TABOO CLASIC

195,00Lei
Taboo este jocul cuvintelor interzise!Tot ce trebuie sa faci este sa incerci sa iti faci echipa sa ghiceasca cuvantul scris pe cartonasul tras, insa cele mai evidente indicii sunt ItabooI!Reusesti sa-..
-15%

PANDEMIC - PE MUCHIE DE CUTIT

127,99Lei 149,99Lei
Atenție! Ai nevoie de jocul de bază Pandemic pentru a putea juca această extensie!Salvarea omenirii a devenit o rutina? Diversificati jocul Pandemic cu noile personaje si evenimente. Adaugati al cinci..

ESCAPE ROOM EXTENSIE CRIMA MISTERIOASA - LIMBA ROMANA

92,00Lei
Este cu adevarat o crima misterioasa - mostenitorul bogat al unei fabrici de otel din Anglia a fost gasit ucis. Rezolva cazul repede sau veti fi invinuit! Tu si prietenii tai aveti 60 de minute pent..

ESCAPE ROOM EXTENSIE MISTER IN PARC-Limba Romana

92,00Lei
Escape Funland - un vechi parc de distractii de la marginea orasului in apropierea casei lu Jack Fericitul, un clown teribil. Tu si echipa aveti 60 de minute pentru a va elibera din capcanele Fericit..

ESCAPE ROOM EXTENSIE STATIA SPATIALA-Limba Romana

92,00Lei
Iti poti pastra emotiile sub presiune? Camera de evacuare aduce fiorul si misterul unei camere de evadare in casa ta. Lucrati impreuna pentru a rezolva puzzle-uri si a gasi indicii ascunse pentru a sc..

ESCAPE ROOM JOCUL ORIGINAL - LIMBA ROMANA

265,00Lei
Testeaza-ti indemanarea si perspicacitatea, impreuna cu prietenii tai si evadeaza din cele 4 provocari Escape Room.Se poate juca intre 2-5 jucatori, 16 ani +PREZENTARE: Acceptati provocarea si jucati ..

ESCAPE ROOM JUMANJI - LIMBA ROMANA

239,00Lei
Prietenul tau Jesse a disparut fara urma! Toate investigatiile au fost fara rod. Cand cauti in camera lui Jesse, auzi un sunet de tambur intr-un sertar. Te duci dupa zgomot si gasesti o consola de joc..

ESCAPE ROOM REALITATE VIRTUALA-Limba Romana

198,00Lei
Pachetul de expansiune Virtual Reality va permite sa va bucurati de fiorul si misterul unei camere de evacuare cu prietenii si familia in propria dvs. casa! Pahetul de expansiune include ochelari de c..
-10%

Alias Noaptea Tarziu

98,99Lei 109,99Lei
Aprinde pasiunea in noaptea ta de jocuri! Viata de adult poate fi obositoare, asa ca nu uita sa te distrezi! Explica cuvinte interzise minorilor si incearca sa castigi cu echipa ta. Mareste miza scrii..
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)