Editura Niculescu

Grila:

Ascunde şi ghiceşte.Prima carte in engleză

(0)
19,17Lei
Lucrarea este concepută pentru a fi interactivă. Folosind clapetele speciale ataşate la sfârşitul cărţii, precum şi metoda deja testată priveşte, ascunde şi ghiceşte, cartea reprezintă o modalitate si..

Ascunde şi ghiceşte.Prima carte in germană

(0)
19,17Lei
Lucrarea este concepută pentru a fi interactivă. Folosind clapetele speciale ataşate la sfârşitul cărţii, precum şi metoda deja testată priveşte, ascunde şi ghiceşte, cartea reprezintă o modalitate si..
-20%

Corpul uman. O fabrică?

(0)
19,99Lei 24,90Lei
Fă cunoştinţă cu muncitorii din uimitoarea Fabrică a Corpului Uman. Trăgând de tendoane, furnizând sângele şi secretând saliva, tipii ăştia se spetesc zi şi noapte să menţină în funcţiune maşinăria as..
1-3 zile
-29%

Cum am devenit YouTuber

(0)
31,99Lei 45,00Lei
EDITURA NICULESCU îţi aduce în premieră în România o carte amuzantă şi utilă, pe care nu o vei mai lăsa din mână până la ultima pagină!Cei mai cunoscuţi YouTuberi din România îţi dezvăluie amintiri si..
-27%

Femei care aleargă cu lupii. Poveşti şi mituri ale arhetipului femeii sălbatice

(0)
28,99Lei 39,90Lei
BESTSELLER NEW YORK TIMESVÂNDUT ÎN PESTE 2 MILIOANE DE EXEMPLAREÎn fiecare femeie se ascunde o creatură puternică, înzestrată cu instincte bune, pasionată, creativă şi înţeleaptă. Adesea, însă, cultur..
1-3 zile

Fii şeful pentru care oricine vrea să lucreze!

(0)
27,90Lei
Felicitări! Ai fost promovat în funcţia de şef! Dar nu se compară deloc cu fostele atribuţii, nu-i aşa? Cu toţii avem anumite programări mentale care ne ajută să funcţionăm în societate şi în plan pro..

Ghidul bunelor maniere

(0)
18,90Lei
Traim intr-o tara libera, pot sa fac ce vreau!De cate ori sa fi auzit vorbele astea? Probabil ca tot mai des in ultima vreme.Sa fie insa si adevarate? Sa avem, oare, in virtutea lor, chiar dreptul la ..

Istoria lumii pentru copii în 100 de imagini

(0)
24,90Lei
Istoria lumii pentru copii in 100 de imagini, Rob Lloyd JonesIstoria lumii pentu copii ne propune o calatorie captivanta, prin intermediul a 100 de imagini semnificative, de la picturile rupestre ale ..

Istoria României pentru copii în 100 de imagini

(0)
29,90Lei
Istoria Romaniei pentru copii in 100 de imagini, Cristian VornicuLa un secol de la Marea Unire de la Alba lulia (1 decembrie 1918), Istoria Romaniei pentru copii in 100 de imagini prezinta evenimente ..
-20%

Kamasutra ca la carte

(0)
9,99Lei 12,42Lei
Vrei ca viata ta sexuala sa fie mai incitanta? Vrei sa inveti cat mai multe pozitii sexuale?KAMA SUTRA CA LA CARTE iti va arata nu numai pozitiile sexuale si tehnicile din stravechiul manual de sexual..
-20%

Limbajul corpului. Atenţie, gesturile vorbesc pentru noi

(0)
19,99Lei 24,90Lei
Ştiaţi că aproape 70% din comunicarea noastră are loc prin mijloace nonverbale: prin gesturi, mers, privire?Piciorul care se leagănă, o privire aruncată pe furiş sau o strângere de mână moale sunt ade..

Mănânci mult, slăbeşti mult. Dieta metabolismului rapid

(0)
29,90Lei
#1 NEW YORK TIMES BESTSELLERHAYLIE POMROY, supranumită „nutriţionista vedetelor”, este consilieră autorizată în nutriţie şi consilieră holistică si îsi desfăşoară activitatea în clinici din Beverly Hi..

Mănăstirile din România. Hartă turistică şi rutieră

(0)
19,99Lei
1:600.0000Cuprinde: forme de relief, zone administrative; autostrazi, sosele, cai ferate; granite, aeroporturi; cabane, campinguri; parcuri, gradini zoo/botanice, pesteri; monumente, manastiri, biseri..

Minciună și manipulare

(0)
24,90Lei
Această carte vă va învaţă cum să deveniţi experţi în detec­tarea minciunilor şi cum să reacţionaţi în mod eficient la încercările de manipulare pe care le întâlniţi în viaţa de zi cu zi. Spre deoseb..

Mintea creativă. Schimbă-ţi radical gândirea. Abandonează zona de confort. Dezvoltă strategii îndrăzneţe.

(0)
25,90Lei
Foarte multe companii îşi limitează gândirea strategică la ceea ce ştiu deja să facă. Se aşteaptă ca managerii să stabilească obiective concrete şi să construiască planuri detaliate, pas cu pas, pentr..
-22%

Paris. Ghid turistic

(0)
6,99Lei 8,99Lei
IN ORASUL DE VIS AL TUTUROR INDRAGOSTITILOR!Cu o arhitectura vizionara, Parisul, important centru cultural, al modei, al gastronomiei si al divertismentului, izbuteste sa-si copleseasca vizitatorii, o..
Afişare 1 - 24 din 37 (2 pagini)