Grila:
-4%

BLOOPIES MAX

(0)
66,99Lei 69,90Lei
Faceti cunostinta cu Bloopies, prietenii nostri pentru baita! Scoate apa pe gura si fac snorkel cand le apesi pe burtica. Bloopies pot chiar sa faca bule cand joci cu ei in baia cu spuma! Exista 6 per..

Jucaria De Baie - Mingiuta Senzoriala

(0)
12,99Lei
Jucaria de baie - Mingiuta Senzoriala este realizata din cauciuc moale, acesta fiind primul prieten de baita al copilului tau. Ajutand semnificativ la dezvoltarea miscarilor, jucariile de baie de la H..

Jucaria-De-Baie – Mingiuta Senzoriala

(0)
19,99Lei
Jucaria de baie - Mingiuta Senzoriala este realizata din cauciuc moale, acesta fiind primul prieten de baita al copilului tau. Ajutand semnificativ la dezvoltarea miscarilor, jucariile de baie de la H..

Jucarie baie-Ratusca

(0)
12,99Lei
Ratusca de baie de la Hencz Toys este realizata din cauciuc moale, aceasta fiind una dintre primele prietene de baita ale copilului tau. Ajutand semnificativ la dezvoltarea miscarilor, ratusca de baie..

JUCARIE PENTRU BAITA BALENUTA LUMINOASA

(0)
66,99Lei
Puiul de balena inoata si lumineaza automat cand il pui in apa.Baterii: Functioneaza cu 3 x 1.5, AAA, acestea nu sunt incluse.Dimensiune pui de balena: 9 x 16.50 cm...

JUCARIE PENTRU BAITA CASTORUL LUMINOS

(0)
66,99Lei
Castorul inoata si lumineaza automat cand il pui in apa. El va lumina in 3 culori diferite. In timp ce inoata ce se va distra cu aruncand jeturi cu apa...

JUCARIE PENTRU BAITA PESTISORUL LUMINOS

(0)
66,99Lei
Pestisorul inoata si lumineaza automat cand il pui in apa. In timp ce inoata ce se va distra cu aruncand jeturi cu apa. Pestisorul are o lanterna integrata care lumineaza cand pestele inoata. De..

Jucarie-de-baie-Hencz Toys Catelus

(0)
12,99Lei
Jucaria de baie - Catelus este realizata din cauciuc moale, acesta fiind primul prieten de baita al copilului tau. Ajutand semnificativ la dezvoltarea miscarilor, jucariile de baie Hencz Toys vor incu..

Jucarie-de-baie-Hencz Toys Elefantel

(0)
12,99Lei
Jucaria de baie - Elefantel este realizata din cauciuc moale, acesta fiind primul prieten de baita al copilului tau. Ajutand semnificativ la dezvoltarea miscarilor, jucariile de baie Hencz Toys vor in..

Jucarie-de-baie-Hencz Toys Mingiuta

(0)
12,99Lei
Jucaria de baie - Mingiuta este realizata din cauciuc moale, acesta fiind primul prieten de baita al copilului tau. Ajutand semnificativ la dezvoltarea miscarilor, jucariile de baie Hencz Toys vor inc..

JUCARII BAIE - Familia ratuste Mama cu pui

(0)
24,99Lei
JUCARII BAIE - Familia ratusteRealizate din cauciuc moale, ratustele de la Hencz Toys sunt primele prietene de baita ale copilului tau. Ajutand semnificativ la dezvoltarea miscarilor, familia de ratus..

JUCARII BAIE - Ratusca de baie(Mama cu 2 pui)

(0)
24,99Lei
Realizate din cauciuc moale, ratustile de baie de la Hencz Toys sunt primele prietene de baita ale copilului tau. Ajutand semnificativ la dezvoltarea miscarilor, ratustile de la Hencz Toys vor incuraj..

JUCARII BAIE - Ratusca de baie(Mama)

(0)
14,99Lei
JUCARII BAIE - Ratusca de baieRealizata din cauciuc moale, ratustele de la  Hencz Toys sunt primii prieteni de baita ai copilului tau. Ajutand semnificativ la dezvoltarea miscarilor, ratusca Hencz  va..

JUCARII BAIE - Ratusca de baie(Tata)

(0)
14,99Lei
JUCARII BAIE - Ratusca de baieRealizata din cauciuc moale, ratustele de la  Hencz Toys sunt primii prieteni de baita ai copilului tau.Ajutand semnificativ la dezvoltarea miscarilor, ratusca Hencz  va ..

JUCARII BAIE - Ratusca Inotatoare

(0)
13,99Lei
JUCARII BAIE - Ratusca inotatoareRealizata din cauciuc moale, Ratusca Inotatoare de la Hencz Toys este prima prietena de baita a copilului tau. Ajutand semnificativ la dezvoltarea miscarilor, Ratusca ..

JUCARII BAIE - Set 2 barcute

(0)
26,99Lei
JUCARII BAIE - Set 2 barcuteSa inceapa distractia!!! Cum sa devina baia un element de interes pentru copilul tau? Nimic mai simplu... Barcutele distractive de la Hencz Toys. Barcutele din cauciuc moal..

JUCARII BAIE - Set 2 masinute

(0)
26,99Lei
JUCARII BAIE - Set 2 masinuteSa inceapa distractia!!! Cum sa devina baia un element de interes pentru copilul tau? Nimic mai simplu... Masinutele distractive de la Hencz Toys. Masinutele din cauciuc m..

Jucarii Baie - Set 3 Mingiute Senzoriale

(0)
34,99Lei
Realizate din cauciuc moale, jucariile de baie de la Hencz Toys sunt primele prietene de baita ale copilului tau.Ajutand semnificativ la dezvoltarea miscarilor, mingiutele de la Hencz Toys vor incuraj..

Jucarii Baie - Set 5 Mingiute Senzoriale

(0)
54,99Lei
Realizate din cauciuc moale, jucariile de baie de la Hencz Toys sunt primele prietene de baita ale copilului tau.Ajutand semnificativ la dezvoltarea miscarilor, mingiutele de la Hencz Toys vor incuraj..

JUCARII BAIE - Set figurine baie cu saculet pentru depozitare

(0)
31,99Lei
JUCARII BAIE - Set figurine baie cu saculet pentru depozitareRealizate din cauciuc moale, figurinele Hencz Toys sunt primele prietene de baita ale copilului tau.Ajutand semnificativ la dezvoltarea mis..

Jucarii Baie - Set Ratuste

(0)
24,99Lei
Realizate din cauciuc moale, jucariile de baie de la Hencz Toys sunt primele prietene de baita ale copilului tau.Ajutand semnificativ la dezvoltarea miscarilor, ratustele de la Hencz Toys vor incuraja..

JUCARII BAIE Set 5 figurine Lumea Adancurilor

(0)
29,99Lei
JUCARII BAIE -Set 5 figurine "Lumea Adancurilor"Descopera lumea adancurilor impreuna cu figurinele pentru baie de la Hencz Toys!Ajutand semnificativ la dezvoltarea miscarilor, cele 5 figurine marine d..

Jucarii Baie – Pestisori

(0)
23,99Lei
Realizate din cauciuc moale, jucariile de baie de la Hencz Toys sunt primele prietene de baita ale copilului tau.Ajutand semnificativ la dezvoltarea miscarilor, pestisorii de la Hencz Toys vor incuraj..

Jucarii baie- Set 3 jucarii baie

(0)
29,99Lei
Realizate din cauciuc moale, jucariile de baie de la Hencz Toys sunt primii prieteni de baita ai copilului tau. Ajutand semnificativ la dezvoltarea miscarilor, jucariile haioase de la  Hencz Toys vor ..
Afişare 1 - 24 din 27 (2 pagini)