Grila:

Geanta calatorie Gorjuss - Little Red Riding Hood

(0)
559,99Lei
Geanta calatorie Gorjuss - Little Red Riding Hood - pentru o calatorie de weekend sau o vacanta speciala ai nevoie de simpatica geanta Gorjuss. Scufita Rosie te va insoti in cele mai frumoase plimbari..

Geanta cu bareta lunga Gorjuss Bee Loved

(0)
159,99Lei
Geanta cu bareta lunga Gorjuss Bee Loved este alegerea ideala pentru o geanta fashion, fiind un plus pentru orice garderoba, fiind gata de plimbare in orice moment.  Este o gentuta sofisticata, p..

Geanta cu bareta lunga Gorjuss Tall Tails

(0)
159,99Lei
Geanta cu bareta lunga Gorjuss Tall Tails este alegerea ideala pentru o geanta fashion, fiind un plus pentru orice garderoba, fiind gata de plimbare in orice moment.  Este o gentuta sofisticata, ..

Geanta cu barete Gorjuss Every Summer Has A Story

(0)
199,99Lei
Esti gata de plimbare? Aceasta gentuta cu barete Gorjuss Every Summer Has A Story de la Santoro este cea mai potrivita pentru tine! Frumoasa tematica Every Summer Has A Story care o ilustreaza pe inca..

Geanta cu barete Gorjuss Little Red Riding Hood

(0)
199,99Lei
Esti gata de plimbare? Aceasta gentuta cu barete Gorjuss Little Red Riding Hood de la Santoro este cea mai potrivita pentru tine! Frumoasa tematica Little Red Riding Hood care o ilustreaza pe incantat..

Geanta cu barete Gorjuss Rosie

(0)
199,99Lei
Stilata si sofisticata, aceasta geanta cu imprimeuri si culori diferite pe ambele parti, este o achizitie deosebita, potrivita pentru orice tinuta sic si moderna.Infrumusetata cu delicata creatie..

Geanta cu barete Gorjuss The Secret

(0)
199,99Lei
Stilata si sofisticata, aceasta geanta cu imprimeuri si culori diferite pe ambele parti, este o achizitie deosebita, potrivita pentru orice tinuta sic si moderna.Infrumusetata cu delicata creatie The ..

Geanta cu barete lungi Gorjuss Furry Bee Loved

(0)
149,99Lei
Geanta cu barete lungi Gorjuss Furry Bee Loved este o gentuta foarte practica, fashion, cu un model inedit. Aceasta gentuta cu barete lungi poate fi purtata in weekend, in plimbari sau in micile excur..

Geanta cu barete textile Gorjuss Bee Loved

(0)
189,99Lei
Esti gata de plimbare? Aceasta gentuta cu barete textile Gorjuss Bee Loved de la Santoro este cea mai potrivita pentru tine! Frumoasa tematica Bee Loved care o ilustreaza pe incantatoarea fetita din c..

Geanta cu barete textile Gorjuss Bubble Fairy

(0)
189,99Lei
Esti gata de plimbare? Aceasta gentuta cu barete textile Gorjuss Bubble Fairy de la Santoro este cea mai potrivita pentru tine! Frumoasa tematica Bubble Fairy care o ilustreaza pe incantatoarea fetita..

Geanta cu barete textile Gorjuss Tall Tails

(0)
189,99Lei
Esti gata de plimbare? Aceasta gentuta cu barete textile Gorjuss Tall Tails de la Santoro este cea mai potrivita pentru tine! Frumoasa tematica Tall Tails care o ilustreaza pe incantatoarea fetita din..

Geanta de mana Gorjuss New Heights

(0)
349,99Lei
Geanta de mana Gorjuss New Heights, este o geanta incapatoare cu doua manere rigide, inchisa cu fermoar.Geanta este prevazuta cu un buzunar cu fermoar, un buzunar pentru telefon si o carabina pentru c..

Geanta de umar Gorjuss Hush Little Bunny

(0)
269,99Lei
Atat de functionala si draguta totodata, aceasta geanta de umar Gorjuss se inchide cu o bareta maro din piele ecologica, prevazuta cu catarama  metalica in stil bronz antic care este fixata print..

Geanta de umar Gorjuss The Dreamer

(0)
259,99Lei
Atat de functionala si draguta totodata, aceasta geanta de umar Gorjuss se inchide cu o bareta maro din piele ecologica, prevazuta cu catarama  metalica in stil bronz antic care este fixata print..
1-3 zile

Geanta de umar Pixie model Patratele gri

(0)
159,99Lei
Produsele Pixie pot fi personalizatecu ajutorul pixelilor colorati. Creaza un model si fii unic cu articolele Pixie...

Geanta Gorjuss London

(0)
699,99Lei
Geanta Gorjuss London de la Santoro este o geanta stilata si sofisticata si reprezinta modul ideal pentru transportarea bunurilor tale! Geanta Gorjuss London este o geanta de dimensiuni mari, foarte p..

Geanta mica de umar Gorjuss Ladybird

(0)
289,99Lei
Geanta mica de umar Gorjuss Ladybird, este foarte incapatoare si se inchide prin fermoar dublu, fiind usor de utilizat si un accesoriu ideal pentru toate domnisoarele si doamnele.Dimensiuni: 24 x 20 x..

Geanta mica de umar Gorjuss You Brought Me Love

(0)
289,99Lei
Geanta mica de umar Gorjuss You Brought Me Love, este foarte incapatoare si se inchide prin fermoar dublu, fiind usor de utilizat si un accesoriu ideal pentru toate domnisoarele si doamnele.Dimensiuni..

Geanta plic Gorjuss Little Song

(0)
149,99Lei
Geanta de dama plic, eleganta, este un accesoriu rafinat care poate fi un cadou de nerefuzat.Geanta plic Gorjuss Little Song are un compartiment central in interior un buzunar. Geanta se inchide cu fe..

Geanta postas Gorjuss Little Red Riding Hood

(0)
229,99Lei
Esti gata de plimbare? Aceasta gentuta postas este cea mai potrivita pentru tine! Frumoasa tematica Little Red Riding Hood de la Santoro care o ilustreaza pe incantatoarea fetita din colectia Gorjuss,..

Geanta postas Gorjuss The Hatter

(0)
229,99Lei
Geanta postas Gorjuss The Hatter de la Santoro este gata de plimbare! Aceasta gentuta postas este cea mai potrivita alegere pentru a fi facuta cadou unei persoane dragi. Frumoasa tematica The Hatter c..

Geanta tip postas Gorjuss Hush Little Bunny

(0)
199,99Lei
Redand un design Gorjuss™ aceasta geanta din polipropilena este practica si un articol foarte util atunci cand mergeti la cumparaturi sau in excursii.Geanta are doua compartimente care se inchid cu fe..

Geanta tip postas Gorjuss The Collector

(0)
199,99Lei
Redand un design Gorjuss™ aceasta geanta din polipropilena este practica si un articol foarte util atunci cand mergeti la cumparaturi sau in excursii.Geanta are doua compartimente care se inchid cu fe..

Geanta umar catarame Gorjuss Dear Alice

(0)
299,99Lei
Ia-ti cu tine cele mai utile produse in geanta de umar Dear Alice. Geanta Dear Alice este realizata in doua tonuri de rosu si se inchide cu doua catarame magnetice. Interiorul gentii este captusit cu ..

Ghiozdan Pixie pluta

(0)
199,99Lei
Produsele Pixie pot fi personalizatecu ajutorul pixelilor colorati. Creaza un model si fii unic cu articolele Pixie.Ghiozdan ideal pentru utilizarea zilnica, cu panou din silicon avand o suprafata de ..

Gorjuss Geanta de umar Tartan-The Dark Streak

(0)
159,99Lei
Gorjuss Geanta de umar Tartan - The Dark Streak - gentuta trendy sub forma de inima cu adorabila fetita The Dark Streak si zebra ei. Asorteaza tinuta unei micute domnisoare cu aceasta superba gea..

Gorjuss Chronicles Geanta cu clips - Family in a Book

(0)
249,99Lei
Gorjuss Chronicles Geanta cu clips - Family in a Book este un accesoriu de exceptie ce se remarca prin unicitate si finete. Geanta este realizata cu mare atentie la detalii ce reusesc sa imite un volu..

Gorjuss Chronicles Geanta cu clips - Ruby

(0)
249,99Lei
Gorjuss Chronicles Geanta cu clips - Ruby este un accesoriu de exceptie ce se remarca prin unicitate si finete. Geanta este realizata cu mare atentie la detalii ce reusesc sa imite un volum vechi si e..

Gorjuss Chronicles Geanta cu clips - The Hatter

(0)
249,99Lei
Gorjuss Chronicles Geanta cu clips - The Hatter este un accesoriu de exceptie ce se remarca prin unicitate si finete. Geanta este realizata cu mare atentie la detalii ce reusesc sa imite un volum vech..

Gorjuss Geanta fashion -Little Red Riding Hood

(0)
329,99Lei
Gorjuss Geanta fashion -Little Red Riding Hood, geanta foarte eleganta marca Gorjuss. Alege pentru tine o geanta fashion, o geanta de zi de zi, pentru orice fan Gorjuss. Geanta eleganta, 100 % ca..

Gorjuss Geanta mare de umar - Rosebud

(0)
439,99Lei
Stilata si sofisticata, aceasta geanta este un acesoriu pretios si modul perfect pentru a-ti tine bunurile!Interiorul este căptușit cu un model drăguț și are două compartimente pentru a stoca lucruri;..

Gorjuss Stripes Geanta -The Hatter

(0)
699,99Lei
Stilata si sofisticata, aceasta geanta The Hatter este modul perfect pentru a-ti tine bunurile intr-un city break! Este o achizitie deosebita potrivita pentru orice tinuta sic si moderna.A se curata c..
Afişare 1 - 32 din 91 (3 pagini)