Dickie

Grila:

DICKIE AMBULANTA

(0)
59,99Lei
Ambulanta cu luni si sunete. Dimensiune 15cm. Bateriile sunt incluse. Usile din spate se pot deschide...

DICKIE AMBULANTA DICKIE 15 CM

(0)
59,99Lei
Ambulanta, cu sunet si lumini, parti mobile, 15 cm, 3 ani +..

DICKIE AMBULANTA IVECO DAILY

(0)
89,99Lei
  Fii mereu in alerta pentru a proteja locuitorii orasului. Ambulanta de la Dickie are sunet si lumini, o targa care se poate urca si cobori din masina pe usile din spate, care se pot deschide. ..

DICKIE AUTOBUZ SCOALA CU LUMINI SI SUNETE

(0)
69,99Lei
Autobuzul scolii cu lumini si sunete fabricat integral din plastic de buna calitate, galben, are geamuri fumurii si roti cu miscare libera.Apasa butoanele jucariei pentru lumini si sunete, rasuceste r..

DICKIE AUTOMACARA 25CM PENTRU TRANSPORT TOALETE

(0)
69,99Lei
Acest autocamion pentru transportul toaletelor publice este utilizat in operatiunile zilnice ale orasului. Remorca acestuia este folosita pentru a incarca toaletele si semnele de circulatie, accesorii..

DICKIE AUTOMACARA CONSTRUCTII CU SUNETE

(0)
144,99Lei
Masinuta utilitara cu brat macara mobila este utila si pentru a monta toalete publice. Toaleta inclusa in set are si sunete, figurina si o lungime de 21.5 cm la o scara 1:24. Camionul cu macheta Lad..

DICKIE AUTOMACARA FORESTIERA MAN 25CM

(0)
69,99Lei
Autocamionul este utilizat in operatiunile forestiere. Remorca acestuia este folosita pentru a incarca bustenii. Masinuta are componente si accesorii mobile, deci va veti distra cu ele. Marca Dickie ..

DICKIE CAMION CISTERNA CU REMORCA 42 CM

(0)
104,99Lei
Cu aceste vehicule de transport Dickie, copiii pot transporta propriile produse dintr-un loc in altul. Remorca este detasabila. Scara 1:43...

DICKIE CAMION CONTAINER CU REMORCA 42 CM

(0)
104,99Lei
Cu aceste vehicule de transport Dickie, copiii pot transporta propriile produse dintr-un loc in altul. Remorca este detasabila. Scara 1:43...

DICKIE CAMION TRANSPORT BUSTENI

(0)
104,99Lei
Cu aceste vehicule de transport Dickie, copiii pot transporta propriile produse dintr-un loc in altul. Remorca este detasabila. Scara 1:43. Desigur, masinile de pasageri sunt interesante, dar uneori n..

DICKIE CAMION VOLVO PENTRU SARCINI GRELE

(0)
169,99Lei
Basculanta Volvo este dotata cu sunete si lumini. Cate 3 efecte sonore si luminoase sunt prezentae in functie de greutatea cu care este incarcat camionul,. Basculanta are o dimensiune de 30 cm si es..

DICKIE CAMPING SET CU SUNET SI LUMINI

(0)
144,99Lei
Set pentru aventura cu bicicleta in padure , format din masinuta, figurina, bicicleta + 19 accesorii, su sunet si lumini..

DICKIE ELICOPTER 41 CM CU SUNET SI LUMINI

(0)
204,99Lei
-Elicopter cu sunete si lumini. -Recomandat copiilor de la varsta de 3 ani. -Grabeste-te cu elicopterul tau, deoarece ranitii asteapta cu nerabdare ajutorul! -Cu elicopterul de salvare vei putea intra..

DICKIE MACARA GIGANT CU TELECOMANDA 100CM

(0)
189,99Lei
Macara gigant cu telecomanda cu fir, 100 cm inaltime + accesorii si figurina..

DICKIE MACK VOLVO HEAVY LOADER TRUCK 70CM CU REMORCA

(0)
259,99Lei
Camion Mack Volvo Heavy Loader de la Dickie Toys le permite copiilor sa-si recreeze viata pe un santier la scara larga. Remorca camionului poate fi detasata. Set compus din camion cu remorca, buldozer..

DICKIE Masina de gunoi cu functiuni 39cm

(0)
199,99Lei
Masina de gunoi portocalie cu sunet, lumini si container, 39 cmJucaria imita perfect o masina de gunoi reala, avand toate functiile lor familiare.Are un haion ce se deschide pentru a permite golirea g..

DICKIE MASINA DE INTERVENTII CU ROTI MARI SWAT

(0)
179,99Lei
-Pregateste-te pentru aventura. -Cu acest autoturism nimic nu este imposibil! -Jucarie amuzanta cu sunete si lumini. -Datorita inaltimii va trece prin orice tip de teren. -Bara de protectie din fata e..

DICKIE MASINA DE POLITIE STREET FORCE

(0)
179,99Lei
Cu masinuta de politie motorizata Street Force de la Dickie vei fi cel mai eficient politist! Prinde infractorii si transporta la sectie in cel mai scurt timp. Portbagajul masinutei le poti deschide, ..

DICKIE MASINA DE POLITIE VW TIGUAN

(0)
89,99Lei
La apasarea unui buton, masina produce efecte de luminoase si sonore autentice. Masina de politie Volkswagen Tiguan R-Line a fost realizata cu mare atentie la detalii. Masina are o lungime de 25cm s..

DICKIE MASINA DE POMPIERI

(0)
69,99Lei
Masina pompieri cu sunet si lumini, 15 cm..

DICKIE MASINA DE POMPIERI 30CM CU FUNCTIUNI

(0)
124,99Lei
Masinuta de pompieri, 30 cm, cu sunet, lumini si scara mobila cu intoarcere la 360 de grade Cu unitatea de salvare, Dickie Toys prezinta un nou model care nu impresioneaza doar cu lumina si sunet. Mas..

DICKIE MASINA DE POMPIERI CITY FIRE 31CM CU TUN PENTRU APA

(0)
129,99Lei
Operatiunile de stingere a incendiilor sunt probabil cel mai interesant lucru pe care un copil il poate experimenta. Masina de pompieri Dickie Toys este mereu in alerta, asigurand astfel o distractie..

DICKIE MASINA DE POMPIERI CU APA SI FUNCTIUNI

(0)
214,99Lei
Masina de pompieri cu sunet, lumini si functie manuala de stropit cu apa, 36 cm..

DICKIE MASINA DE POMPIERI MERCEDES BENZ

(0)
109,99Lei
Operatiunile de stingere a incendiilor este probabil cel mai interesant lucru pe care un copil il poate experimenta. Masina de pompieri Dickie Toys este mereu in alerta, asigurand astfel o distractie ..
Afişare 1 - 24 din 46 (2 pagini)