Grila:

A opta chakra - Ce este si cum poate sa ne transforme viata

(0)
28,00Lei
Cele şapte chakre ale personalităţii umane sunt familiare oricărui om care lucrează cu vindecarea sau cu conştientizarea spirituală. Dar această conştienţă este incompletă în esenţă. Inima universală ..

Arhangheli 101

(0)
35,00Lei
Dacă o vei citi, vei afla numeroase poveşti adevărate ale unor oameni care s-au bucurat de protecţia arhanghelilor, vindecându-se miraculos sau primind sfaturi şi călăuzire de la aceste sublime fiinţe..

Arhangheli si maestri inaltati

(0)
29,00Lei
O carte fascinantă şi prietenoasă, la care veţi dori să apelaţi mereu!Ce arhanghel sau maestru înălţat să invoc pentru o anumită problemă?Pot să lucrez cu energiile Marii Zeiţe împreună cu îngerii?Cin..

Atingerea cuantica – Transformarea esentei

(0)
30,00Lei
„Această descoperire este spectaculoasă, fiind demnă de cei mai mari înţelepţi ai acestei lumi. Dacă este dusă până la consecinţele sale ultime, ea ne determină să ne deschidem încă şi mai mult, me..

Cartea abundentei

(0)
15,00Lei
Îţi doreşti mai mulţi bani şi mai multă prosperitate în viaţa ta? Dacă da, atunci treci de la conştiinţa efectului (a materialităţii) la cea a Cauzei (a spiritualităţii). Ori de câte ori conferi pu..

Cartea trezirii - Sa avem viata pe care o dorim fiind prezenti in viata pe care o avem

(0)
39,00Lei
Cartea trezirii, scrisă de poetul şi profesorul Mark Nepo, ne oferă doze mici din ceea ce merită cu adevărat, adevăruri simple şi povestiri din viaţa de zi cu zi, plus multe surse de inspiraţie din..

Cere si ti se va da - Invata sa manifesti Legea Atractiei

(0)
45,00Lei
Această carte a devenit rapid best-seller la doar câteva săptămâni de la publicarea sa în Statele Unite. Cere şi ţi se va da şi învăţăturile lui Abraham au fost cele care au inspirit filmul şi cart..

Corpul tau stie raspunsul

(0)
20,00Lei
Cartea combină luciditatea cu metoda Focalizării popularizată de Eugene Gendlin, ajutându-te să intri în contact cu înţelepciunea subtilă a corpului tău pentru a face mai bine faţă provocărilor vie..

Culori si numere - Ghidul tau personal pentru a te pune la unison cu vibratiile pozitive in viata de zi cu zi

(0)
13,00Lei
„Culorile şi numerele au foarte multe semnificaţii pentru noi. Fiecare om are propriile sale numere şi culori personale, care emit anumite vibraţii. Unele din aceste numere, cum ar fi data naşterii..

Cuvinte ingeresti - Dovezi vizuale despre felul in care cuvintele pot fi ingeri in viata dumneavoastra

(0)
29,00Lei
Atunci când Doreen şi fiul ei, Grant Virtue, înregistrau episoade ale unei emisiuni despre arhangheli, au observat că, ori de câte ori Doreen spunea cuvântul înger, imaginea grafică înregistrată av..

Eroul (Secretul): Cartea 4

(0)
40,00Lei
Aceasta este o carte despre o poveste. Este povestea care mi-a schimbat viaţa şi care a schimbat de-a lungul istoriei vieţile multor altor oameni. [...] Este povestea eroului care porneşte într-o c..

Femei puternice - Un ghid pentru femeile care doresc sa traiasca o viata de succes

(0)
20,00Lei
La început de mileniu, tot mai mulţi oameni vorbesc despre schimbările care se vor petrece cu Pământul. În această carte de mare inspiraţie, autoarea de bestselleruri Louise L. Hay ne învaţă însă c..

Formula succesului - Marele secret al unei vieti traite intr-o implinire totala

(0)
19,00Lei
Curiozitatea ei înnăscută a făcut-o să citească nenumărate cărţi din literatura dezvoltării personale şi să participe la un mare număr de conferinţe şi seminare. A integrat astfel în viaţa ei sfaturil..

Ingerii abundentei - 11 mesaje primite de la ingeri care te vor ajuta sa atragi ajutor, sustinere si abundenta in viata ta

(0)
28,00Lei
În peregrinările lor prin lume, Doreen Virtue şi fiul ei Grant (autorii bestsellerului Cuvinte îngereşti) au întâlnit mii de oameni care visează să devină terapeuţi, maeştri spirituali sau autori, ..

Maria, Regina Ingerilor

(0)
25,00Lei
Maria, Regina Îngerilor este o carte nereligioasă care se încadrează în seria bestsellerurilor de mare succes ale lui Doreen Virtue ce include Minunile vindecătoare ale Arhanghelului Rafael şi Arha..

Mesaje de la apa si de la Univers

(0)
25,00Lei
Numeroşii ani petrecuţi de Masaru Emoto în studierea puterii şi potenţialului apei i-au permis acestuia să descopere proprietăţile acesteia, rolul ei în crearea Universului şi în apariţia vieţii şi..

Minunile vindecatoare ale Arhanghelului Rafael

(0)
24,00Lei
Fie că e vorba de o stare care vă pune viaţa în pericol, de o rană dureroasă sau de o problemă gravă de sănătate, Arhanghelul Rafael vă poate oferi un ajutor esenţial. În această carte inspirată, e..

Miracolele Arhanghelului Gabriel

(0)
29,00Lei
În această carte fără intenţii religioase îl vom studia pe Gabriel, îngerul-mesager. Acesta continuă să fie şi astăzi mesagerul care le ajută pe mame, dar şi pe scriitorii şi pe artiştii de pretuti..

Numere de Inger 101 - Semnificatia numerelor 111, 123, 444 si a altor secvente de numere

(0)
25,00Lei
Unul dintre cele mai obişnuite moduri prin care îngerii îţi vorbesc este acela de a-ţi arăta secvenţe numerice care se repetă. De la publicarea cărţii sale de succes, Numere de înger, Doreen Virtue..

Omul devine ceea ce gandeste - Include cartea bonus De la saracie la putere

(0)
20,00Lei
Această carte este una dintre cele mai bine vândute şi cele mai îndrăgite lucrări din literatura inspiraţională, într-o ediţie revizuită şi adăugită. Cartea Proverbelor (23:7) afirmă răspicat: „O..

Puterea autovindecarii - Deschideti-va potentialul natural de vindecare in 21 de zile

(0)
30,00Lei
Cei mai mulţi oameni nu sunt străini de durere şi de boală, însă puţini îşi dau seama că un remarcabil sistem de autoreparare, care acţionează zi de zi, se află deja în interiorul corpului nostru –..

Ruga pentru pacea lumii

(0)
48,00Lei
Jane Goodall este o naturalistă de renume mondial, care și-a pus pasiunea și strădania de a obține bună înțelegere între toate creaturile pământului în această frumoasă și emoționantă rugă pentru pace..

Rugaciuni catre Ingeri - Sa folosim ajutorul cerurilor pentru a crea miracole

(0)
25,00Lei
V-aţi simţit vreodată frustraţi deoarece nu aţi primit răspuns la rugăciunile voastre şi aţi simţit că Dumnezeu şi îngerii nu vă ascultă? Dacă simţiţi că nu primiţi sprijin, cartea Rugăciuni către ..
-20%

Sa ne hranim in lumina - Sa facem trecerea la regimul vegan pe calea noastra spirituala

(0)
11,99Lei 15,00Lei
Este oare regimul vegan calea cea mai potrivită pentru dumneavoastră? Această carte vă oferă toate informaţiile necesare pentru a lua chiar dumneavoastră această decizie foarte personală. Doreen Virt..

Secretul (The Secret): Cartea 1

(0)
54,00Lei
Parti din Marele Secret s-au aflat în traditiile orale, în literatura, în diferite religii si filozofii, de-a lungul secolelor. Pentru prima data, toate partile Secretului au fost reunite într-o r..
1-3 zile

Secretul sufletului pereche - Manifesta-ti iubirea vietii cu ajutorul Legii Atractiei

(0)
25,00Lei
Eşti pregătit pentru Marea Iubire a vieţii tale? Femeia care i-a ajutat pe Deepak Chopra, Jack Canfield şi Neale Donald Walsch să îşi lanseze cariera îşi învaţă în această carte cititorii cum să..

Secretul: Invataturi zilnice

(0)
52,00Lei
În întreaga lume, Secretul călăuzeşte milioane de oameni către viaţa visurilor lor. Acum, prin Secretul – Învăţături zilnice, autoarea Secretului, Rhonda Byrne, te conduce către următorii paşi vitali ..
-25%

Studiul China

(0)
35,99Lei 48,00Lei
În ciuda măsurilor luate, sănătatea Americii se degradează de la o zi la alta. Deşi cheltuim mai mulţi bani pe cap de locuitor pentru îngrijirea sănătăţii decât orice altă societate din lume, două tre..
-20%

Studiul China – Carte de bucate - Peste 120 de retete de preparate integrale, pe baza de legume si fructe

(0)
35,99Lei 45,00Lei
Una dintre particularităţile cărţii lui LeAnne este folosirea unor reţete care nu conţin grăsimi adăugate şi puţină sare – sau chiar fără sare – şi care recurg la minimum, în modul cel mai judicios, u..
-10%

Studiul China – Colectia de retete a vedetelor - Retete vegetariene integrale de la bucatarii vostri favoriti

(0)
35,99Lei 40,00Lei
Cu participarea maeştrilor voştri gastronomi favoriţi şi a autorilor voştri favoriţi de cărţi de bucate, Studiul China – Colecţia de reţete a vedetelor include feluri de mâncare de la Lindsay S. Nixon..

Tu iti poti crea o viata de exceptie

(0)
20,00Lei
Există o energie universală, o forţă divină care ne creează pe toţi, care ne susţine şi ne conectează unii cu ceilalţi, lucrând în cooperare cu gândurile, cuvintele şi acţiunile noastre pentru a crea ..
Afişare 1 - 31 din 31 (1 pagini)