Grila:

Bebelus, extrema urgenta! Informatii vitale pentru primii 3 ani din viata copilului tau

(0)
34,90Lei
Informații vitale pentru primii 3 ani din viața copilului tăuVolumul de față acoperă peste 40 de urgențe medicale des întâlnite la bebeluși și nu trebuie să lipsească din nicio casă. Dacă vă veți conf..

Bolile ORL ale copiilor pe intelesul parintilor

(0)
24,90Lei
Ghid medical pentru părințiVolumul de față își propune să le ofere părinților informații-cheie despre afecțiunile din sfera urechii, a nasului, a gâtului. În același timp, le oferă îndrumare, astfel î..

Consiliere parentala in gradinita-40 de sugestii de teme posibile

(0)
18,95Lei
Lucrarea isi propune sa fie un sprijin atat pentru cadrele didactice din gradinita, cat si pentru parinti, prin cele 40 de teme sugerate, menite sa fie dezbatute in sedintele de consiliere parentala s..

Copii centrifugati

(0)
14,90Lei
Copilul dumneavoastra este obosit, iritabil, se plange de dureri, se concentreaza cu greu? Deseori, nu este vorba despre simptome ale unei suferinte corporale, ci despre consecintele unei implicari ex..

Copilul nostru de la 3 la 6 ani

(0)
129,90Lei
Este un ghid pretios pentru o etapa extraordinara, dar putin explorata, din viata copilului nostru.Aceasta lucrare trateaza o multitudine de subiecte importante, cum ar fi: dezvoltarea limbajului, faz..
1-3 zile

CRESTEREA COPILULUI IN ERA DIGITALA

(0)
24,90Lei
..

Educatia de gen - ce inseamna sa fii fetita sau baietel? AUDIOBOOK 1

(0)
24,95Lei
Acest audiobook reprezintă un instrument ideal pentru părinții care doresc să creeze o relație armonioasă cu cei mici. Prin el se transmite mesajul că nu există părinți perfecți, dar, cu siguranță, ex..

Educatia prin reguli - AUDIOBOOK 3

(0)
24,95Lei
Acest audiobook reprezintă un instrument ideal pentru părinții care doresc să creeze o relație armonioasă cu cei mici. Prin el se transmite mesajul că nu există părinți perfecți, dar, cu siguranță, ex..

Ghidul Parintilor pentru succesul copiilor la gradinita

(0)
19,99Lei
Aceasta lucrare se adreseaza parintilor care au copii la gradinita. Autorii va prezinta situatiile cele mai frecvente in care parintii isi pot ajuta copiii, incat procesul educational de la gradinita ..

Ghidul parintilor pentru succesul copiilor la scoala

(0)
19,99Lei
Ghidul a fost elaborat pentru a va ajuta sa va cunoasteti mai bine copiii, sa le descoperiti particularitatile individuale si, in functie de acestea, sa le acordati ajutorul de acasa. Autorii au avut ..

Ingrijirea sugarului si copilului Editia 13

(0)
69,90Lei
Un volum clasic actualizat la zi, absolut necesar oricărui părinteLucrarea de față a revoluționat creșterea copiilor în ultimii 65 de ani și a schimbat viețile mai multor generații. În acest timp, pes..
-14%

Yummy! 300 retete pentru bebelusi si copii ed.2

(0)
42,99Lei 49,90Lei
Aplică regula YUMMY în bucătărie!  Cu ajutorul cărții „300 de rețete pentru bebeluși și copii” vom fi mereu pregătiți să preparăm mese delicioase și hrănitoare pentru cei mici.  Majoritatea obiceiuril..

100 de activități cu Tata

(0)
32,00Lei
Tatăl are un rol determinant în activitatea de dezvoltare a cipilului. "Noii tați" au înțeles acest lucru și se implică foarte mult, încă din primele zile de la naștere. Pe parcursul acestor 100 de ac..

100 de activitati de relaxare inteligenta

(0)
49,00Lei
Vreți ca cel mic să devină un adult conștient, responsabil? Doriți să creați sau să dezvoltați o legătură între dumneavoastră și copil, realizând lucrurile serioase, în joacă? Aveți nevoie de bunăvoin..

100 de Activitati de stimulare pentru cei mici

(0)
36,00Lei
Cu cât vă jucați mai mult cu copilul, cu atât îl veți stimula mai mult, căci prin joc el va crește, se va dezvolta, va comunica cu ceilalți și va învăța. Descoperiți în această carte 100 de activități..

100 de activitati pentru bunici si nepoti

(0)
36,00Lei
    Specificații Pagini: 112 Mărimi: 21 x 20 cm Copertă: Necartonată..

100 de activitati pentru intelegerea emotiilor copilului tau

(0)
49,00Lei
Vreți ca cel mic să fie stăpân pe propriile emoții? Primul pas pentru stăpânirea de sine a copilului și liniștirea lui constă în conștientizarea și recunoașterea tipului de emoție care apare. Odată re..

100 de activitati zen pentru un copil fericit

(0)
49,00Lei
Vă doriți ca cel mic să fie mai cooperant în situațiile delicate? La fel ca adulții, copiii trec prin diferite stări atunci când au de-a face cu situații dificile, stresante ori plictisitoare. Călător..

30 de Activitati pentru a gestiona furia si capriciile

(0)
28,00Lei
O unealtă indispensabilă pentru a surmonta coșmarul părinților! Descoperiți adevărate soluții sub formă de jocuri, pentru a aplana tensiunile și conflictele care sunt pe punctul de a se naște: tehnici..

30 de Activitati pentru dezvoltarea atentiei

(0)
28,00Lei
Unealta indispensabilă pentru a vă învăța copilul să se concentreze! Descoperiți adevăratele soluții pentru a vă ajuta copilul să își concentreze atenția, sub formă de jocuri, determinându-l să fie di..

30 de Activitati pentru gestionarea emotiilor

(0)
28,00Lei
O unealtă indispensabilă pentru a vă ajuta copilul să trăiască mai bine cu emoțiile sale! Sub formă de jocuri, descoperiți adevăratele soluții pentru a facilita exprimarea sentimentelor care îl pot co..

450 de jocuri educationale

(0)
35,00Lei
Societatea de azi și mai ales cea de mâine, precum și toate argumentele adunate în ultimele decenii în plan teoretic și practic privind politicile publice, programele sociale / educaționale / de igien..

9 luni fara griji

(0)
68,00Lei
9 luni fără griji este scrisă de blogger-ul și vedeta de televiziune Ela Crăciun. În perioada sarcinii cu cel de-al treilea copil, Ela a adunat cele mai frecvente întrebări ale viitoarelor mame și a î..
1-3 zile

Activitati pe anotimpuri dupa metoda pedagogica Montessori

(0)
49,00Lei
Parcurgând cele patru anotimpuri, această carte vă propune mai mult de 70 de activități pe care le puteți realiza pas cu pas împreună cu copilul vostru, în casă dar și în aer liber, respectând princip..

Ajutati-va copilul sa fie fericit

(0)
29,00Lei
0..

Copilul vremurilor noastre - Învățarea timpurie

(0)
35,00Lei
Ce-i face pe copii mai descurcăreți, mai inventivi și mai flexibili? Mintea lor este izvorul de energie de unde pleacă tot ceea ce gândesc și fac, iar toate cunoștințele pe care le au, se acumulează c..

Cum sa inteleg desenele copilului meu

(0)
42,00Lei
Copilului meu îi place să mâzgălească - trebuie să îl încurajez? De ce folosește albastru acolo unde ar trebui să folosească roșu? Ar trebui să mă îngrijorez dacă omuleții lui nu au burtă, iar degetel..

Cum sa iti inveti copilul matematica

(0)
42,00Lei
0..

Cum sa iti inveti copilul sa citeasca

(0)
42,00Lei
0..

Cum sa sustinem copilul in functie de temperamentul sau

(0)
25,00Lei
Cum să susținem copilul în funcție de temperamentul său la școală și acasă vă invită să intrați în minunatul unvers al copilului. Cu toate că au fost deja scrise nenumărate lucrări care tratează dezvo..

Cum sa te descurci ca parinte singur

(0)
20,00Lei
O carte plina de sfaturi pentru o viata de familie monoparentala 100% reusita! Pentru fiecare varsta Sfaturi si recomandari Raspunsuri precise ale expertilor  Bucurati-va de ghidul care va vine in a..
Afişare 1 - 32 din 47 (2 pagini)