Grila:

A fost odata ca niciodata

(0)
32,90Lei
O poveste fermecată pentru oamenii mariUn primar dedicat meseriei sale și secretara lui nefericită în dragoste se întâlnesc într-o poveste presărată cu obișnuitele cruzimi și miracole ale iubirii.&nbs..

Alchimia fericirii

(0)
12,90Lei
Al-Ghazali (cca. 1056-1111), a fost unul dintre cei mai influenți filosofi, teologi, juriști și mistici suniți ai Islamului. Numele lui poate fi legat de introducerea aristotelismului sau, mai curând,..
-19%

Arme, virusuri si otel ed.3

(0)
79,99Lei 99,00Lei
Arme, virusuri şi oţel culege cele mai puţin vizibile părţi ale istoriei umanităţii, expunându-le cititorului care are curiozitatea de a răspunde la întrebări la care istoria tradiţională nu ofer..
-9%

Asa ceva nu ti s-ar putea intampla niciodata

(0)
29,99Lei 32,90Lei
30 de povestiri surprinzătoare Jon McGregor, autor distins cu premiul IMPAC Dublin și de două ori nominalizat la Man Booker Prize, prezintă un îndrăzneț volum de povestiri „cu începuturi rău prev..

Batranii ticalosi

(0)
49,90Lei
Roman distins cu Man Booker PrizeSub pretextul comicului, romanul lui Amis emană un iz de crematoriu, expunând teme greu de abordat, precum moartea, vârsta înaintată, ranchiuna, destrămarea căsniciilo..

Calatorie in jurul camerei mele

(0)
11,90Lei
Scriitorul francez Xavier de Maistre (1763-1852) este fratele mai mic si mai putin celebru al ganditorului Joseph de Maistre. Ironist fin si amator de filosofie, el isi invita cititorul intr-o calator..

Capatul cercului

(0)
29,90Lei
O mănăstire medievală norvegiană ascunde o comoară arheologică senzaţională – o raclă de aur cu un manuscris vechi de două mii de ani. Arheologul Bjørn Beltø, un albinos cu un trecut plin de enigme, p..

Cararea cuiburilor de paianjen

(0)
21,90Lei
Romanul de debut al unui mare scriitorNumai 23 de ani avea Italo Calvino când a publicat acest roman plin de forță și imaginație despre Pin, ucenicul unui cizmar dintr-un orășel de pe Coasta Liguriei ..

Casa molimei

(0)
24,90Lei
Considerată cândva cel mai sigur şi mai prosper loc de pe pământ, America este acum un tărâm devastat, unde maşinăriile nu mai funcţionează, iar metalul este la mare preţ. Pământul este otrăvit, iar o..

Ce sa fac cu mostenirea?

(0)
24,90Lei
Ce sa fac cu mostenirea? - Kerstin GierCu un IQ impresionat de 158, Carolin e absolventa a mai multor facultati, este capabila sa faca in minte calcule complicate cu o viteza uluitoare, vorbeste fluen..
-14%

Cheia

(0)
29,99Lei 35,00Lei
Citadela, sudul Turciei - un munte salbatic, care adaposteste cel mai vechi lacas de cult si cel mai mare mister al omenirii.Calugarii care viermuiesc prin maruntaiele lui fac parte dintr-o secta anti..

Chitaristul

(0)
29,90Lei
Emilio este un adolescent care dimineaţa munceşte în atelierul unui mecanic, iar după-amiaza merge la şcoală, încercând să-şi găsească drumul printr-un ,,labirint de promisiuni”. Când vărul lui, Raimu..

Cina in Paradis

(0)
24,90Lei
Profund marcat de moartea soției lui, Elli, Jacques nu a reușit să își revină nici după șapte ani, iar Paradis, restaurantul idilic pe care îl deschiseseră împreună pe coasta Atlanticului, se află în ..

Cinci plimbari prin cartier vol.1

(0)
24,90Lei
Un  proiect literar și grafic de o profundă originalitateImaginați-vă că ați putea să creați un cartier utopic locuit de scriitori, o comunitate restrânsă a celor pe care îi admirați sau care v-a..

Ciocarlia

(0)
24,90Lei
RomanDin proza cristalină a lui Kosztolányi, din umorul și profunda umanitate care răzbat din paginile ei țâșnește frumusețea care face din romanul „Ciocârlia” o carte de-a dreptul magică. Ne afl..

Clubul de cricket al talibanilor

(0)
39,90Lei
Într-un Afganistan sufocat de stăpânirea talibană, o încercare stângace de rebranding național îi dă unei tinere jurnaliste ocazia nesperată de a trece granița și de a se reuni cu iubitul ei. Când tal..

Colti-Lungi

(0)
29,90Lei
Roman fantasyÎntr-o lume modernă, în care oamenii sunt tot mai înstrăinați unii de alții și, în același timp, de Natură, ultimele triburi băștinașe de pe Amazon luptă împotriva urbanizării ce amenință..

Confesiuni

(0)
32,90Lei
„Am crescut într-o casă în care iubirea lipsea. Nici eu, nici fratele meu, n-am fost vreodată sărutaţi sau îmbrăţişaţi. Pe părinţii mei îi îngrozea faptul că eram bună la învăţătură, căci se temeau să..

Conservatorul de antichitati

(0)
29,90Lei
În epoca triumfului socialist, Alma-Ata cunoaște noi culmi ale gloriei. Tot ce știrbește prestigiul orașului este o uneltire a dușmanilor poporului. Așa că, atunci când la Muzeul Central din Kazahstan..

Contesa sangeroasa

(0)
29,90Lei
Ungaria, 1611. Contesa Erzsébet Báthory îşi aşteaptă răbdătoare sentinţa. Din ordinul palatinului Ungariei urmează ca ea să fie întemniţată pe viaţă în turnul propriului castel, acuzată de uciderea a ..

Cu cat merg mai repede, cu atat sunt

(0)
19,90Lei
Mathea Martinsen a fugit de oameni toată viaţa, dar acum nu îşi mai doreşte decât să se știe că a trăit. Aşa că îşi pune rochia de mireasă şi iese în lume. Însă nu e chiar atât de uşor să îi faci pe c..

Cum se educa fetele in Boemia

(0)
24,90Lei
Oskar, un tânăr profesor de limba cehă, acceptă o ofertă din partea lui Kral, un milionar cu reputaţie îndoielnică, de a deveni meditator pentru fiica acestuia, Beáta, o tânără frumoasă de douăzeci de..

Daca citesti asta inseamna ca am murit

(0)
38,90Lei
O poveste fermecată pentru oamenii mariDescoperiți strălucita, comica și sălbatica poveste a unui acrobat din Hamburg care a decis de pe o zi pe alta că vrea să devină regele Albaniei și a reușit.La s..

De-as avea un sot cat o musca

(0)
14,90Lei
Privite din perspectiva femeii, iubirile şi căsniciile sunt eliberate de tabuuri şi nu ezită să surprindă. Soţia unui imam, a unui pitic, a unui ţigan, a unui beţiv, a unui negustor, a unui poet, a un..

Defecti

(0)
44,90Lei
Primul roman YOUNG ADULT semnat de Cecelia Ahern„Un roman captivant pe care ți-e foarte greu să îl lași din mână“ (School Library Journal), „Defecți” a fost publicat deja în 15 țări și deschide seria ..

Departe de Kensington

(0)
19,90Lei
La douăzeci şi opt de ani, doamna Hawkins este o văduvă plinuţă, „o femeie minunată“ şi angajatul bun la toate al Editurii Ullswater, aproape ruinată după Al Doilea Război Mondial. Atât la slujbă, cât..

Despre lucrurile ultime

(0)
11,90Lei
Are femeia vreun rol în evoluţia spirituală a bărbatului? Ce anume, în iubire şi în erotism, declanşează intuiţii şi trăiri care depăşesc datul, ordinarul, norma? Otto Weininger, un gânditor cata..

Despre servitute

(0)
12,90Lei
De La Boétie oferă una dintre primele și cele mai clare explicații privind servitutea voluntară, starea care definește supunerea majorității față de minoritatea care deține puterea politică. Este și v..

Despre viata si moarte

(0)
19,90Lei
Cum a fost Începutul, de unde şi de ce a venit Universul la fiinţă? Cine a creat, de fapt, viaţa pe Pământ şi cum va fi Sfârşitul? Ce se întâmplă atunci când murim şi unde ajungem după aceea? Şi, la u..

Diana cu Vanilie

(0)
27,90Lei
Cuvinte cu vanilie și piper„Diana cu Vanilie” este cartea publicată în memoria talentatei jurnaliste Diana Sorescu (1987-2013) și reunește textele scrise pe blogul ei, 18 poezii și fotografii color cu..

Din Liverpool pana in Carpati

(0)
29,90Lei
Povestea scriitoarei britanice care și-a găsit fericirea în inima TransilvanieiArabella McIntyre-Brown a început să scrie o carte sinceră și antrenantă, plină de umor, despre aventura mutării dintr-un..

Din registrul ideilor gingase

(0)
11,90Lei
Critic erudit si pamfletar de forta, Paul Zarifopol (1874-1934) a fost un fin observator al omului si al fibrei care alcatuieste tesaturile sociale profunde. Volumul de fata cuprinde eseuri care au ra..
Afişare 1 - 32 din 262 (9 pagini)