Grila:
Stoc epuizat
-20%

A Fost Odata Ca Niciodata

26,32Lei 32,90Lei
O poveste fermecată pentru oamenii mariUn primar dedicat meseriei sale și secretara lui nefericită în dragoste se întâlnesc într-o poveste presărată cu obișnuitele cruzimi și miracole ale iubirii. Bun..
Stoc epuizat

Adunarea Umbrelor ( Partea A Ii A Din Seria Culorile Magiei)

49,99Lei
A doua parte din seria CULORILE MAGIEI.„E ca o dependenta!“Entertainment Weekly„De citit pe nerasuflate!“NPRAu trecut patru luni de cand Kell a intrat in posesia pietrei negre, de cand a cunoscut-o pe..
Stoc epuizat
-10%

Alchimia Fericirii

11,61Lei 12,90Lei
Al-Ghazali (cca. 1056-1111), a fost unul dintre cei mai influenți filosofi, teologi, juriști și mistici suniți ai Islamului. Numele lui poate fi legat de introducerea aristotelismului sau, mai curând,..
Stoc epuizat

Apocalipsa, Stephen King

74,99Lei
„Profeție. Alegorie. Satiră. Realism. Fantezie. Apocalipsă. Un roman total!“The New York Times Book Review Una dintre cele mai înspăimântătoare și verosimile apocalipse scrise vreodată: un virus distr..
Stoc epuizat

Arca Mântuirii (Trilogia Spațiul Revelației, Partea A Ii-A)

69,99Lei
Târziu în secolul al XXVI-lea, rasa umană a avansat suficient de mult cât să atragă atenția nedorită a Inhibitorilor – mașini de ucis extraterestre, făcute să detecteze viața inteligentă și s-o distru..
Stoc epuizat
-20%

Asa Ceva Nu Ti S-Ar Putea Intampla Niciodata

26,32Lei 32,90Lei
30 de povestiri surprinzătoare Jon McGregor, autor distins cu premiul IMPAC Dublin și de două ori nominalizat la Man Booker Prize, prezintă un îndrăzneț volum de povestiri „cu începuturi rău prevestit..
Stoc epuizat

Autoritate (Trilogia Southern Reach, Partea A Ii-A), Jeff Vandermeer

39,99Lei
După treizeci de ani, singurele interacțiuni umane cu Aria X – o zonă malefică, înconjurată de o barieră invizibilă – au fost mai multe expediții guvernamentale secrete, toate încheiate dezastruos.Joh..
Stoc epuizat

Barbatii Sunt Niste Porci ( Ed. 2018)

39,99Lei
Dornica sa-si gaseasca un partener de Revelion, o femeie da anunt la ziar. O tanara trece prin clipe de cosmar dupa ce isi afla viitorul de la o ghicitoare. Doi batrani incearca sa supravietuiasca doa..
Stoc epuizat

Barbatul Care N-A Mai Sunat

39,99Lei
Imagineaza-ti ca intalnesti un barbat, ca petreceti impreuna sase zile de neuitat si ca te indragostesti nebuneste de el. Sentimentul este reciproc, o simti cu toata fiinta ta. Asa ca, atunci cand ple..
Stoc epuizat
-20%

Batranii Ticalosi

39,92Lei 49,90Lei
Roman distins cu Man Booker PrizeSub pretextul comicului, romanul lui Amis emană un iz de crematoriu, expunând teme greu de abordat, precum moartea, vârsta înaintată, ranchiuna, destrămarea căsniciilo..
Stoc epuizat

Blindatele Mortii (Ed. 2020)

44,99Lei
O carte a ororilor făcute de oameni cu mâinile lor.Pe Frontul de Est, dotați cu vehicule militare, Sven Hassel și camarazii săi se pregătesc pentru luptele care urmează.Carne de tun între planurile ne..
Stoc epuizat

Botezul Focului Ed 2019 (Seria Witcher, Partea A V-A)

49,99Lei
Seria WITCHER, cartea a V-aEcranizat de NETFLIXÎn timpul revoltei vrăjitorilor, Geralt a fost rănit. Iar acum, când întunericul s-a lăsat peste întreaga lume, nu poate face nimic până nu se vindecă. E..
Stoc epuizat

Calea Spre Stele (Seria Doamna Astronaut, Partea I), Mary Robinette Kowal

44,99Lei
Câștigător al Premiilor Nebula, Locus, Hugo & Campbell Memorial Award (2019)Cel mai bun roman science fiction al anului 2018 (Publishers Weekly)Asta i-a lipsit mereu NASEI – o eroină cu atitudineÎntr-..
Stoc epuizat

Canonicatul Dunei (Seria Dune, Partea A Vi-A, Ed. 2019)

64,99Lei
Al șaselea volum din seria DUNEPlaneta Dune a fost distrusă. Rămășițele vechiului imperiu au fost distruse de cultul extrem de violent al Onoratelor Matres. O singură facțiune stă în calea cuceririi t..
Stoc epuizat
-20%

Capatul Cercului

23,92Lei 29,90Lei
O mănăstire medievală norvegiană ascunde o comoară arheologică senzaţională – o raclă de aur cu un manuscris vechi de două mii de ani. Arheologul Bjørn Beltø, un albinos cu un trecut plin de enigme, p..
Stoc epuizat
-15%

Cararea Cuiburilor De Paianjen

18,61Lei 21,90Lei
Romanul de debut al unui mare scriitorNumai 23 de ani avea Italo Calvino când a publicat acest roman plin de forță și imaginație despre Pin, ucenicul unui cizmar dintr-un orășel de pe Coasta Liguriei ..
Stoc epuizat
-15%

Casa Molimei

21,16Lei 24,90Lei
Considerată cândva cel mai sigur şi mai prosper loc de pe pământ, America este acum un tărâm devastat, unde maşinăriile nu mai funcţionează, iar metalul este la mare preţ. Pământul este otrăvit, iar o..
Stoc epuizat

Casatorie De Placere

39,99Lei
Amir, prosper negustor din Marocul anilor ’50, pleaca intr-o calatorie lunga. Abia ajuns la Dakar, urmand cutuma islamica, o alege pe Nabou pentru o „casatorie de placere“, dar se trezeste indragostit..
Stoc epuizat
-15%

Ce Sa Fac Cu Mostenirea?

21,16Lei 24,90Lei
Ce sa fac cu mostenirea? - Kerstin GierCu un IQ impresionat de 158, Carolin e absolventa a mai multor facultati, este capabila sa faca in minte calcule complicate cu o viteza uluitoare, vorbeste fluen..
Stoc epuizat

Cele Două Vieti Ale Lydiei Bird

39,99Lei
O VIAȚĂ. DOUĂ IUBIRI. O ALEGERE IMPOSIBILĂLydia și Freddie sunt împreună de mai bine de un deceniu și amândoi cred că dragostea lor e veșnică. Dar imposibilul se petrece și el moare într-un accident d..
Afişare 1 - 20 din 213 (11 pagini)