Grila:
-10%

Culori si numere - Ghidul tau personal pentru a te pune la unison cu vibratiile pozitive in viata de zi cu zi

11,70Lei 13,00Lei
„Culorile şi numerele au foarte multe semnificaţii pentru noi. Fiecare om are propriile sale numere şi culori personale, care emit anumite vibraţii. Unele din aceste numere, cum ar fi data naşterii, s..
Stoc epuizat
-15%

Cuvinte îngereşti

24,65Lei 29,00Lei
Într-un mod asemănător cercetărilor făcute de Masaru Emoto cu cristale de apă, cartea Cuvinte Îngereşti ne oferă dovada vizuală a puterii şi impactului cuvintelor spuse cu iubire. Veţi ajunge să înţel..
-25%

Formula succesului - Marele secret al unei vieti traite intr-o implinire totala

14,25Lei 19,00Lei
Curiozitatea ei înnăscută a făcut-o să citească nenumărate cărţi din literatura dezvoltării personale şi să participe la un mare număr de conferinţe şi seminare. A integrat astfel în viaţa ei sfaturil..
-15%

Maria, Regina Ingerilor

21,25Lei 25,00Lei
Maria, Regina Îngerilor este o carte nereligioasă care se încadrează în seria bestsellerurilor de mare succes ale lui Doreen Virtue ce include Minunile vindecătoare ale Arhanghelului Rafael şi Arhangh..
-10%

Mesaje de la apa si de la Univers

22,50Lei 25,00Lei
Numeroşii ani petrecuţi de Masaru Emoto în studierea puterii şi potenţialului apei i-au permis acestuia să descopere proprietăţile acesteia, rolul ei în crearea Universului şi în apariţia vieţii şi mo..
-13%

Puterea autovindecarii - Deschideti-va potentialul natural de vindecare in 21 de zile

25,99Lei 30,00Lei
Cei mai mulţi oameni nu sunt străini de durere şi de boală, însă puţini îşi dau seama că un remarcabil sistem de autoreparare, care acţionează zi de zi, se află deja în interiorul corpului nostru – şi..
-19%

Ruga pentru pacea lumii

38,99Lei 48,00Lei
Jane Goodall este o naturalistă de renume mondial, care și-a pus pasiunea și strădania de a obține bună înțelegere între toate creaturile pământului în această frumoasă și emoționantă rugă pentru pace..
-20%

Sa ne hranim in lumina - Sa facem trecerea la regimul vegan pe calea noastra spirituala

12,00Lei 15,00Lei
Este oare regimul vegan calea cea mai potrivită pentru dumneavoastră? Această carte vă oferă toate informaţiile necesare pentru a lua chiar dumneavoastră această decizie foarte personală. Doreen Virt..
-10%

Studiul China – Colectia de retete a vedetelor - Retete vegetariene integrale de la bucatarii vostri favoriti

36,00Lei 40,00Lei
Cu participarea maeştrilor voştri gastronomi favoriţi şi a autorilor voştri favoriţi de cărţi de bucate, Studiul China – Colecţia de reţete a vedetelor include feluri de mâncare de la Lindsay S. ..
-19%

FERICIREA: CUM SA IUBESTI VIATA, SA RAZI MAI MULT SI SA TRAIESTI MAI FRUMOS

28,99Lei 36,00Lei
Fericirea este ca o enigmă. Cu cât ne-o dorim mai mult și cu cât o căutăm mai mult, cu atât devine mai abstractă. Oamenii de știință ne vor spune că are puterea de a vindeca și de a ne prelungi viața...
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)