Grila:
Stoc epuizat
-20%

Geniul Economic

47,92Lei 59,90Lei
O istorie a gândirii economice moderne şi o colecţie de biografii atent reconstituite ale celor mai de seamă teoreticieni ai acestui domeniu: Marx şi Schumpeter, Keynes şi Hayek, Irving Fisher şi Milt..
Stoc epuizat
-20%

Managerul Neoficial De Proiect

31,92Lei 39,90Lei
Managementul de proiect la îndemâna oricuiDescoperă această metodă de management al timpului și al vieții și aplic-o atât la locul de muncă, cât și acasă! Îți vei descătușa potențialul și te vei bucur..
Stoc epuizat

Enjoy Time - Nu Te Grabi

56,00Lei
Nu te grăbi.Fii mai productiv.Timpul nu înseamnă bani.Timpul înseamnă viața ta.Trăim mai mult decât oricând și datorită tehnologiei suntem capabili să facem mult mai multe lucruri. Dar oare de ce simț..
Stoc epuizat

Good Money - Cheltuieste Prudent

56,00Lei
Cheltuiește prudent. Îmbunătățește-ți situația financiară.Toți facem alegeri cu banii – Înțelege-le pe ale tale.Banii ne influențează viețile în nenumărate feluri – îi folosim atât pentru a cumpăra lu..
Stoc epuizat
-20%

Loialitate Totala. Cum Sa Obtii Devotamentul Clientilor

35,92Lei 44,90Lei
Cum să câștigi respectul, încrederea și fidelitatea cliențilorPrincipiile prezentate în această lucrare te vor învăța să generezi loialitate totală în rândul celor cu care interacționezi și te vor aju..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)