Grila:
-17%

123 + ABC (+ AUTOCOLANTE )

(0)
14,99Lei 18,00Lei
Mapa - 123 + ABC (Autocolante) Aceasta mapa este un bun instrument pentru copiii dumneavoastra ajutandu-i sa invete cifrele si literele. Invatarea acestora devine astfel o aventura! Cartile de colora..
1-3 zile

ABECEDAR 5+

(0)
18,00Lei
Tuturor copiilor le place când adulții le citesc povești.Acum a venit timpul să învețe să le citească singuri, dar cum!? Abecedarul este un asistent indinspensabil pentru părinți, pedagogi și educ..
1-3 zile

ABECEDAR 6+

(0)
18,00Lei
Tuturor copiilor le place când adulții le citesc povești.Acum a venit timpul să învețe să le citească singuri, dar cum!?Abecedarul este un asistent indinspensabil pentru părinți, pedagogi și educatori..
1-3 zile

Abilitati extreme

(0)
9,99Lei
Cartea Abilitati si comportamente extreme, face parte din colectia "Animale uluitoare".Vietati cu infatisari bizare, creaturi cu talente neobisnuite, cele mai rapide, cele mai lacome, cele mai intelig..

Activitati distractive pt. prescolari 2

(0)
12,90Lei
Cum să îmbini educația cu distracția Ce au în comun un dinozaur vesel, un castor hazliu, un elefant mov, un elefant gri, un raton zglobiu și o bufniță simpatică? Toți se simt minunat în preajma copiil..

Adunarea si scaderea-Invat prin joc

(0)
14,99Lei
Este un joc de asociere cu 36 de jetoane prin care copiii vor deprinde într-un mod distractiv abilitățile matematice elementare. Caracteristici: Dimensiuni: 21x11 Continut: 36 jetoaneAvizat si recoman..

Adunarea-Invat prin joc

(0)
14,99Lei
Este un joc de asociere cu 36 de jetoane prin care copiii vor deprinde într-un mod distractiv abilitățile matematice elementare. Caracteristici: Dimensiuni: 21x11 cmContinut: 36 jetoane Avizat si reco..

Alba ca Zapada - Pixi Autocolant

(0)
17,90Lei
Micuții cu idei mărețe rescriu poveștile clasice în culori moderneFrații Grimm îi predau legătura spiridușului PIXI, oferindu-i libertate de creație pe tărâmul pe care locuiesc Albă ca Zăpada și celel..

Alfabetar gradinita si clasa pregatitoare

(0)
54,99Lei
Reprezintă un material didactic indispensabil în activitatea de învățare a scrisului și a cititului. Îi ajută pe copii să-și dezvolte competențele de identificare a sunetelor și a silabelor.Conține 39..

Animale domestice - Mapa

(0)
27,99Lei
Conține 10 planșe, format A3, în care sunt prezentate animalele domestice. Este destinată cadrelor didactice din învățământul preșcolar, reprezentând suportul necesar pentru observare și pentru cunoaș..

Animale domestice si adaposturi-Invat prin joc

(0)
14,99Lei
Este un joc educativ cu spiră și 24 de jetoane, prin care copiii vor învăța să asocieze în mod corect animalele domestice cu adăposturile lor. Este un mijloc de învățământ în conformitate cu prevederi..

Animale domestice si pui-Invat prin joc

(0)
14,99Lei
Este un joc educativ cu spiră și 24 de jetoane, prin care copiii vor învăța să asocieze în mod corect animalele domestice cu puii lor. Este un mijloc de învățământ în conformitate cu prevederile OMEN ..
-12%

ANIMALE IN LIMBA GERMANA - INVAT CU ROBIN

(0)
22,99Lei 26,00Lei
Joc memo bilingv - română-germană- Exerciții de pronunție, vocabular și concentrare- Învățarea denumirii animalelor- Pregătire pentru învățarea limbii germaneSpecificatii:Conține 40 de jetoane;Pentru ..

Animale salbatice - Mapa

(0)
27,99Lei
Conține 10 planșe, format A3, în care sunt prezentate animalele sălbatice. Este destinată cadrelor didactice din învățământul preșcolar, reprezentând suportul necesar pentru observare și pentru cunoaș..

Animale salbatice si hrana-Invat prin joc

(0)
14,99Lei
Este un joc educativ cu spiră și 20 de jetoane, prin care copiii vor învăța să asocieze în mod corect animalele sălbatice cu hrana lor. Este un mijloc de învățământ în conformitate cu prevederile OMEN..

Anotimpul IARNA 12 planse tip acordeon

(0)
19,99Lei
Conține 12 planșe tip acordeon cu proiecte tematice anotimpului iarna: Anotimpul iarna; Peisaj - Aspecte generale; Obiceiuri - Moș Nicolae; Munci specifice iernii; Colinde - Colindători; Obiceiuri - M..

Anotimpul PRIMAVARA 12 planse tip acordeon

(0)
19,99Lei
Conține 12 planșe tip acordeon cu proiecte tematice anotimpul primăvara: Anotimpul primăvara; Zâna Primăvara; Mărțișor; Început de primăvară; Copac înflorit; În grădină; Sosirea păsărilor; Flori de pr..

Anotimpul TOAMNA 12 planse tip acordeon

(0)
19,99Lei
Conține 12 planșe tip acordeon cu proiecte tematice: Anotimpul toamna; Zâna toamna; Fructe de toamnă; Legume de toamnă; În grădina cu legume;  Munci de toamnă; Flori de toamnă; Gâzele, toamna; Plecare..

Anotimpul VARA 12 planse tip acordeon

(0)
19,99Lei
Conține 12 planșe tip acordeon cu proiecte tematice: Anotimpul vara; Zâna Vară; 1 Iunie - Ziua Copilului; Aspect de vară, în parc;Grădina cu flori; Bogățiile verii; Recoltarea grâului; Vacanța la munt..
-22%

Ascunde şi ghiceşte.Prima carte in engleză

(0)
14,99Lei 19,17Lei
Lucrarea este concepută pentru a fi interactivă. Folosind clapetele speciale ataşate la sfârşitul cărţii, precum şi metoda deja testată priveşte, ascunde şi ghiceşte, cartea reprezintă o modalitate si..
-22%

Ascunde şi ghiceşte.Prima carte in germană

(0)
14,99Lei 19,17Lei
Lucrarea este concepută pentru a fi interactivă. Folosind clapetele speciale ataşate la sfârşitul cărţii, precum şi metoda deja testată priveşte, ascunde şi ghiceşte, cartea reprezintă o modalitate si..
-15%

CARTE CU SUNETE - BIBLIA PENTRU CEI MICI

(0)
54,99Lei 65,00Lei
Micii curioși vor putea da pagina, apăsa pe butoane și urmări acțiunea în frumoasele ilustrații.Aparitie:  2019Tip Coperta:  buretatăNr. de pagini:  16Dimensiunea:  20x29 centimetri..
-15%

CARTE CU SUNETE - HAI FUGUTA LA CULCARE

(0)
54,99Lei 65,00Lei
Carte cu sunete dintr-o nouă generație ideala pentru cei mici. Micii curiosi sunt greu de adormit după o zi plina de activități și emoții, cartea le va ajuta să-și formeze un ritual înainte de somn r..

CARTE CU SUNETE - IATA VINE ANUL NOU!

(0)
65,00Lei
..
-15%

CARTE CU SUNETE - NOAPTE BUNA!

(0)
54,99Lei 65,00Lei
După cum se știe, copiii sunt greu de adormit după o zi plină de activități de tot soiul, de aceea noi venim cu o carte unde micii curioși vor putea da pagina, apăsa pe butoane și urmări acțiunea în v..
1-3 zile

CARTE CU SUNETE - TIMPUL (+ POEZII)

(0)
65,00Lei
Cartea sonora vine în ajutorul copilului pentru a-i explica de ce sunt importante timpul și orele exacte; ceasul - care a fost inventat pentru că oamenii aveau nevoie de un calculator mai exact a timp..
1-3 zile

CARTE CU SUNETE-CORPUL MEU(RO+ENG)

(0)
65,00Lei
Micii curioși vor putea da pagina, apăsa pe butoane și urmări acțiunea în frumoasele ilustrații, își vor satisface curiozitatea înăscută despre structura corpului uman. Cartea face o mică incursiune p..
1-3 zile

CARTE CU SUNETE-NUMERE(RO+ENG)

(0)
65,00Lei
O carte cu sunete concepută pentru cei mici, ce le va ajuta să învețe numerele in limba engleză cu ajutorul butoanelor magice. Cu ajutorul imaginilor vor învăța într-un mod mai distraciv numerele, t..
-15%

CARTE CU SUNETE-PRIMELE CUVINTE IN ENGLEZA

(0)
54,99Lei 65,00Lei
Această carte este concepută în special pentru cei mici, pentru a se familiariza cu primele cuvinte in limba engleză. Cartea cuprinde ilustrații și cuvinte uzuale din limba engleză, fiecare dintre ace..

Carte de colorat: Activitati la gradinita

(0)
9,90Lei
Micuții cu idei mărețe se distrează colorândÎn universul PIXI a răsărit o carte de colorat cu planșe creative, între care s-a strecurat și o idee năstrușnică.Corina se deghizează în prințesă, învață s..

Carte de ghicitori: Activitati la gradinita

(0)
9,90Lei
Micuții cu idei mărețe rezolvă ghicitori cât ai zice „PIXI”Inventivitatea specifică seriei PIXI și-a spus cuvântul și în acestă carte cu jocuri și ghicitori distractive.Câți ani împlinește Corina? Car..
Afişare 1 - 32 din 253 (8 pagini)