Boley

Grila:
1-3 zile

Bagheta - Frozen

6,00Lei
Orice fetita isi doreste sa fie o printesa a Regatului de Gheata. Cu aceasta bagheta magica orice fetita devine o mica printesa care straluceste la bal sau in orice alta situatie. Bagheta este arginti..
Stoc epuizat
-56%

Bagheta Argintie Cu Printese Disney - Alba Ca Zapada, Ariel Si Rapunzel

10,50Lei 24,00Lei
Ce fetita nu si-ar dori sa fie o mica printesa? Cu aceasta bagheta magica orice fetita devine o mica printesa. Bagheta are pietre albe si roz, imaginea printeselor Disney: Alba ca Zapada, Ariel si Rap..
Stoc epuizat
-8%

Diadema Argintie Cu Printese Disney - Alba Ca Zapada, Ariel Si Rapunzel

22,08Lei 24,00Lei
Ce fetita nu si-ar dori sa fie o mica printesa? Cu aceasta diadema orice fetita devine o mica printesa. Diadema are pietre albe si roz, o piatra mare, in forma de inima si imaginea printeselor Disney..
Stoc epuizat

Diadema Argintie Elsa Frozen

5,99Lei
Orice fetita isi doreste sa fie o printesa a Regatului de Gheata. Cu aceasta diadema minunata orice fetita devine o mica printesa care straluceste la bal sau in orice alta situatie. Diadema este argin..
Stoc epuizat
-36%

Diadema Aurie Cu Printese Disney - Alba Ca Zapada, Ariel Si Rapunzel

4,50Lei 7,00Lei
Ce fetita nu si-ar dori sa fie o mica printesa? Cu acesta diadema aurie orice fetita devine o mica printesa care straluceste la orice bal sau in orice situatie. Diadema este aurie si are imaginea prin..
Stoc epuizat

Rucsac Cu Accesorii Pentru Par (8 Piese) Disney - Alba Ca Zapada, Ariel Si Rapunzel

78,00Lei
Ce fetita nu si-ar dori sa fie o mica printesa? Acest rucsac contine o multime de accesorii frumoase, care fac ca orice fetita sa devina o mica printesa si sa straluceasca la un bal sau in orice alta..
Stoc epuizat
-19%

Rucsac Cu Accesorii Pentru Par (8 Piese) Disney Frozen

63,17Lei 78,00Lei
Orice fetita isi doreste sa fie o printesa a Regatului de Gheata. Cu acest set minunat orice fetita devine o mica printesa care straluceste la bal sau in orice alta situatie. Rucsacul si diadema au sc..
Stoc epuizat

Set Accesorii Par Elsa Frozen (3 Piese)

29,99Lei
Orice fetita isi doreste sa fie o printesa a Regatului de Gheata. Cu acest set minunat orice fetita devine o mica printesa care straluceste la bal sau in orice alta situatie. Bagheta si diadema sunt a..
Stoc epuizat
-18%

Set Accesorii Pentru Par Rapunzel Magical Flower

78,95Lei 96,00Lei
Ce fetita nu si-ar dori sa fie o mica printesa? Acest set contine accesorii frumoase, care fac ca orice fetita sa devina o mica printesa si sa straluceasca la un bal sau in orice alta situatie, la fel..
Stoc epuizat
-16%

Set De Accesorii Cu Bagheta (4 Piese) Disney - Alba Ca Zapada, Ariel Si Rapunzel

60,20Lei 72,00Lei
Ce fetita nu si-ar dori sa fie o mica printesa? Acest set contine accesorii frumoase, care fac ca orice fetita sa devina o mica printesa si sa straluceasca la un bal sau in orice alta situatie. Manusi..
Stoc epuizat

Set De Ceai 10 Piese Frozen

39,99Lei
Include: ceainic, recipient pentru zahar, recipient pentru lapte, cesti, lingurite, farfurii...
Stoc epuizat
-19%

Set Diadema Si Bijuterii Argintii (3 Piese) Disney - Alba Ca Zapada, Ariel Si Rapunzel

33,83Lei 42,00Lei
Ce fetita nu si-ar dori sa fie o mica printesa? Acest set contine accesorii frumoase, care fac ca orice fetita sa devina o mica printesa si sa straluceasca la un bal mascat sau in orice alta situatie...
Stoc epuizat

Set Diadema Si Bijuterii Aurii (4 Piese) Disney - Alba Ca Zapada, Ariel Si Rapunzel

14,90Lei
Ce fetita nu si-ar dori sa fie o mica printesa? Cu acest set de accesorii orice fetita devine o mica printesa care straluceste la un bal mascat sau in orice alta situatie. Diadema este aurie si are im..
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)