Boley

Grila:

Bagheta - Sofia Intai

(0)
14,90Lei
Orice fetita isi doreste sa fie o printesa ca Sofia. Aceasta bagheta magica poate face ca orice fetita sa devina o mica printesa. Bagheta este argintie, are pietre mov, imaginea printesei Sofia si pan..

Bagheta Argintie cu Printese Disney - Alba ca Zapada, Ariel si Rapunzel

(0)
19,90Lei
Ce fetita nu si-ar dori sa fie o mica printesa? Cu aceasta bagheta magica orice fetita devine o mica printesa. Bagheta are pietre albe si roz, imaginea printeselor Disney: Alba ca Zapada, Ariel si Rap..

Diadema argintie - Sofia Intai

(0)
19,90Lei
Orice fetita isi doreste sa fie o printesa ca Sofia. Aceasta diadema poate face ca orice fetita sa devina o mica printesa. Diadema este argintie, are pietre mov si imaginea printesei Sofia. ..

Diadema argintie cu Printese Disney - Alba ca Zapada, Ariel si Rapunzel

(0)
21,90Lei
Ce fetita nu si-ar dori sa fie o mica printesa? Cu aceasta diadema orice fetita devine o mica printesa. Diadema are pietre albe si roz, o piatra mare, in forma de inima si imaginea printeselor Disney..

Diadema argintie Elsa Frozen

(0)
5,90Lei
Orice fetita isi doreste sa fie o printesa a Regatului de Gheata. Cu aceasta diadema minunata orice fetita devine o mica printesa care straluceste la bal sau in orice alta situatie. Diadema este argin..

Diadema aurie cu Printese Disney - Alba ca Zapada, Ariel si Rapunzel

(0)
5,90Lei
Ce fetita nu si-ar dori sa fie o mica printesa? Cu acesta diadema aurie orice fetita devine o mica printesa care straluceste la orice bal sau in orice situatie. Diadema este aurie si are imaginea pri..

Geanta cu 5 accesorii Frozen

(0)
30,90Lei
Orice fetita isi doreste sa fie o printesa a Regatului de Gheata. Cu acest set minunat orice fetita devine o mica printesa care straluceste la bal sau in orice alta situatie. Gentuta de mana si bijute..

Rucsac cu accesorii pentru par (8 piese) - Sofia Intai

(0)
64,90Lei
Orice fetita isi doreste sa fie o printesa precum Sofia. Acest rucsac contine o multime de accesorii frumoase, care fac ca orice fetita sa devina o mica printesa. Rucsacul are culoarea mov, este rea..

Rucsac cu accesorii pentru par (8 piese) Disney - Alba ca Zapada, Ariel si Rapunzel

(0)
64,90Lei
Ce fetita nu si-ar dori sa fie o mica printesa? Acest rucsac contine o multime de accesorii frumoase, care fac ca orice fetita sa devina o mica printesa si sa straluceasca la un bal sau in orice alta..
-6%

Set accesorii complet (12 piese) Disney - Alba ca Zapada, Ariel si Rapunzel

(0)
65,99Lei 69,90Lei
Ce fetita nu si-ar dori sa fie o mica printesa? Acest set contine o multime de accesorii frumoase, care fac ca orice fetita sa devina o mica printesa si sa straluceasca la un bal sau in orice alta sit..

Set accesorii pentru par (6 piese) - Rapunzel

(0)
14,90Lei
Ce fetita nu si-ar dori sa fie o mica printesa? Cu acest set de accesorii pentru par orice fetita devine o mica printesa. Pachetul contine un pieptan roz frumos decorat cu o floare, o agrafa cu model ..

Set bagheta si diadema (2 piese) Disney - Alba ca Zapada, Ariel si Rapunzel

(0)
11,90Lei
Ce fetita nu si-ar dori sa fie o printesa? Cu aceasta diadema si bagheta magica orice fetita devine o mica printesa. Diadema si bagheta sunt decorate cu pietre roz. Bagheta are panglici sclipitoare, o..
-10%

Set de accesorii cu bagheta (4 piese) - Sofia Intai

(0)
54,99Lei 61,00Lei
Orice fetita isi doreste sa fie o printesa ca Sofia. Acest set contine o multime de accesorii frumoase, care fac ca orice fetita sa devina o mica printesa: manusi dintr-un material moale si lucios, o..

Set de accesorii cu bagheta (4 piese) Disney - Alba ca Zapada, Ariel si Rapunzel

(0)
60,90Lei
Ce fetita nu si-ar dori sa fie o mica printesa? Acest set contine accesorii frumoase, care fac ca orice fetita sa devina o mica printesa si sa straluceasca la un bal sau in orice alta situatie. Manus..

Set diadema si bijuterii (4 piese) - Sofia Intai

(0)
14,90Lei
Orice fetita isi doreste sa fie o printesa ca Sofia. Acest set contine accesorii frumoase, care fac ca orice fetita sa devina o mica printesa. Coroana este argintie, are imaginea printesei Sofia si e..

Set diadema si bijuterii - Sofia Intai

(0)
24,90Lei
Orice fetita isi doreste sa fie o printesa ca Sofia. Acest set contine accesorii frumoase, care fac ca orice fetita sa devina o mica printesa. Setul magic contine o coroana argintie cu imaginea Print..

Set diadema si bijuterii argintii (3 piese) Disney - Alba ca Zapada, Ariel si Rapunzel

(0)
33,90Lei
Ce fetita nu si-ar dori sa fie o mica printesa? Acest set contine accesorii frumoase, care fac ca orice fetita sa devina o mica printesa si sa straluceasca la un bal mascat sau in orice alta situatie...

Set diadema si bijuterii argintii (4 piese) Disney - Alba ca Zapada, Ariel si Rapunzel

(0)
14,90Lei
Ce fetita nu si-ar dori sa fie o mica printesa? Acest set contine accesorii frumoase, care fac ca orice fetita sa devina o mica printesa si sa straluceasca la un bal mascat sau in orice alta situatie...

Set diadema si bijuterii aurii (4 piese) Disney - Alba ca Zapada, Ariel si Rapunzel

(0)
14,90Lei
Ce fetita nu si-ar dori sa fie o mica printesa? Cu acest set de accesorii orice fetita devine o mica printesa care straluceste la un bal mascat sau in orice alta situatie. Diadema este aurie si are im..

Set geanta si accesorii (4 piese) - Sofia Intai

(0)
23,90Lei
Orice fetita isi doreste sa fie o printesa ca Sofia. Acest set contine accesorii frumoase, care fac ca orice fetita sa devina o mica printesa. Pachetul contine o frumoasa gentuta mov, cu imaginea Pri..
-11%

Accesorii Alba ca Zapada (gentuta, diadema, cercei)

(0)
39,99Lei 44,99Lei
Ce fetita nu si-ar dori sa fie o mica printesa? Cu acest set de accesorii orice fetita devine o mica printesa. Pachetul contine o gentuta in forma de mar, o diadema cu imaginea Albei ca Zapada si o pe..
Afişare 1 - 21 din 21 (1 pagini)