Asmodee

Grila:

Citadele

(0)
159,99Lei
Selecteaza caracterele pentru acest joc.Aseaza in centrul mesei jetoanele caracter corespunzatoare caracterelor selectate.Selecteaza 14 carti unice pentru a le amesteca cu cele 54 carti de baza.impart..

DOBBLE DORY 

(0)
79,99Lei
Dobble este un joc simplu de dexteritate, viteza si recunoastere de tipare (desene). Aceasta varianta este simplificata special astfel incat sa poate fi jucata si de copii mai mici. Fiecare carte d..

Dobble Junior 1-2-3

(0)
79,99Lei
Jocul popular Dobble acum intr-o versiune potrivita pentru copiii de 3 ani. Dobble 123 contine 31 de carti cu numere, culori si forme. Va exista intotdeauna un numar, o culoare sau o forma in comun in..

Duplik

(0)
109,99Lei
Descrie! Deseneaza! Discuta! Trage o carte cu o imagine hazlie! Descrie imaginea! Intre timp, jucatorii incearca sa schiteze ceea ce tu descrii. Jucatorii isi vor examina apoi schitele. Cu cat desenul..

Get Packing

(0)
109,99Lei
A venit vacanta "cu trenul din Franta...!"Iar ai lasat bagale pe ultima suta de metri? Cat de repede iti poti face bagajul? Cel mai rapid la impachetat castiga! Get Packing este un joc tip puzzle care..

Joc Concept

(0)
149,99Lei
În Concept, scopul tău este să ghicești cuvinte prin asocierea de iconițe. O echipă de 2 jucători – vecini la masă – aleg un cuvânt sau o propoziție pe care ceilalți trebuie să o ghicească. Muncind îm..

Lumea Viselor

(0)
159,99Lei
Lumea Viselor este jucat in runde egale cu numarul de jucatori. Fiecare runda este impartita in doua faze: Noapte si Zi. In fiecare noapte, un jucator – Visatorul – incearca sa identifice Elementele i..

Mascarade

(0)
124,99Lei
Judecator sau hot, rege sau taran, vrajitoare sau episcop ... Intra in rolul unuia dintre cele 13 personaje diferite si incearca sa devii cel mai bogat jucator la sfarsitul jocului. Scopul final al ..

NOCTILUCA

(0)
199,99Lei
in adancurile indepartate ale junglei se intind Lacurile Azurii. in noptile cele mai calde din an, apele linistite prind viata si se zaresc mii de lumini sclipitoare, semn ca s-au trezit din amortire ..

PANDEMIC

(0)
179,99Lei
Facand parte dintr-o echipa de experti ce lupta impotriva bolilor, trebuie sa tineti sub control patru maladii mortale, in timp ce le descoperiti remediile.Tu si partenerii tai veti strabate intreg gl..

STORY CUBES

(0)
59,99Lei
Cuburi de Poveste este un joc de creativitate si imaginatie atat pentru copii cat si pentru adulti. Story Cubes este extrem de distractiv, iti ascute inteligenta si iti dezvolta imaginatia. 9 zaruri, ..

STORY CUBES ACTIUNI

(0)
59,99Lei
Cuburi de Poveste este un joc de creativitate si imaginatie atat pentru copii cat si pentru adulti. Story Cubes Actiuni este extrem de distractiv, iti ascute inteligenta si iti dezvolta imaginatia. 9 ..

STORY CUBES CALATORII

(0)
59,99Lei
Cuburi de Poveste este un joc de creativitate si imaginatie atat pentru copii cat si pentru adulti. Story Cubes este extrem de distractiv, iti ascute inteligenta si iti dezvolta imaginatia. 9 zaruri, ..

TICKET TO RIDE

(0)
220,00Lei
O aventură cu trenul prin America de Nord! Inspirați de călătoria lui Phileas Fogg, “Ocolul pământului în 80 de zile”, cinci vechi prieteni au decis să se întreacă în a vizita cu trenul cât mai multe ..

Ticket to Ride Europe

(0)
199,90Lei
In jocul Ticket To Ride Europa, te intreci cu inca 4 prieteni pentru a face cele mai frumoase rute de tren prin Europa. In functie de biletul de destinatie tras la inceputul jocului, trebuie sa constr..

TICKET TO RIDE LONDRA

(0)
110,00Lei
Ticket to Ride: London, face parte din renumita serie Ticket to Ride, în care jucătorii vor strânge cărți, vor creea rute și vor trage bilete de calatorit, însă de data aceasta pe o hartă mai mică a L..

Time's up! Family

(0)
124,99Lei
Time's Up! Family este un joc de petrecere, pentru echipe de cate 2 sau mai multi jucatori, in care se trag carti si trebuie sa se ghiceasca cuvinte si fraze cat mai multe, in 30 de secunde. Cu cat ru..

Unlock!

(0)
169,99Lei
Unlock! este un joc de carti cooperativ inspirat de Escape rooms. Cautati indicii, descifrati coduri si gasiti solutii pentru a putea evada. Unlock! include trei scenarii diferite pe care le poti expe..

Varcolacii–Joc

(0)
59,99Lei
Werewolves of Miller's Hollow (Varcolacii) este un joc care are loc intr-un mic sat bantuit de varcolaci. Fiecarui jucator ii este atribuit un rol important (in secret) varcolac, satean, sau caracter ..

PANDEMIC - PE MUCHIE DE CUTIT

(0)
149,99Lei
Atenție! Ai nevoie de jocul de bază Pandemic pentru a putea juca această extensie!Salvarea omenirii a devenit o rutina? Diversificati jocul Pandemic cu noile personaje si evenimente. Adaugati al cinci..
Afişare 1 - 20 din 20 (1 pagini)