As

Grila:
-25%

ATELIERUL DE PICTURA ACRILICA

(0)
74,99Lei 99,99Lei
Cu Atelierul de Pictura cu Acrilice copilul poate deveni cu usurinta un pictor adevarat! Setul pune la dispozitie panze de pictura cu sabloane printate pentru desen in acrilic, o paleta, sevalet din l..
-20%

BUCATARIA DE PLASTILINA A LUI MINNIE

(0)
119,99Lei 149,99Lei
Minnie are propria bucatarie de plastilina! Gateste impreuna cu Minnie! Pregateste placintele, torturi, mancaruri si deserturi delicioase de plastilina! Setul include 1 bucatarie de plastilina, 4 borc..
-10%

CASCA DE PROTECTIE CARS

(0)
44,99Lei 49,99Lei
Cu gauri de ventilatie, siguranta si protectie in orice moment! Pentru siguranta proprie, copiii sunt obligati sa poarte casca si protectie pentru genunchi, coate si maini in timpul utilizarii bicicl..
-10%

CASCA DE PROTECTIE MINNIE

(0)
44,99Lei 49,99Lei
Cu gauri de ventilatie. Siguranta si protectie in orice moment! Pentru siguranta proprie, copiii sunt obligati sa poarte casca si protectie pentru genunchi, coate si maini in timpul utilizarii bicicl..

CUTIE MAGNETICA ANIMALE CU 41 DE PIESE

(0)
69,99Lei
Joc educativ cu 41 de magneti care ii ajuta pe copii sa se familiarizeze cu animalele...

CUTIE MAGNETICA FORME GEOMETRICE CU 36 DE PIESE

(0)
69,99Lei
Joc educativ cu 36 de magneti care ii ajuta pe copii sa se familiarizeze cu figurile geometrice...

CUTIE MAGNETICA INVATA NUMERELE CU 57 DE PIESE

(0)
69,99Lei
Joc educativ cu 57 de magneti care ajuta copiii sa se familiarizeze cu numerele, incepand sa faca primele operatii aritmetice...

CUTIE MAGNETICA SUPER EROI CU 55 DE PIESE

(0)
69,99Lei
Joc magnetic cu 48 de magneti in care copiii au capacitatea de a combina piese pentru a-si forma eroii...

CUTIE UNIVERSUL DINOZAURILOR CU 24 PIESE DIN LEMN SI MAGNETICE

(0)
79,99Lei
Distreaza-te cu dinozaurii din lemn incearcand sa combinI piesele fiecaruia! Jocul este ideal pentru dezvoltarea gandirii si imaginatiei creative, sporind memoria, perceptia si creativitatea copilului..

CUTIE UNIVERSUL PESCUITULUI CU 12 PIESE DIN LEMN SI MAGNETICE

(0)
79,99Lei
Incercati cu una dintre undite sa prindeti cat mai multi pesti de aceeasi culoare! Un joc distractiv care dezvolta spiritul de observatie si coordonarea mana-ochi. In set sunt incluse 12 piese din lem..

CUTIE UNIVERSUL PRINTESELOR CU 24 PIESE DIN LEMN SI MAGNETICE

(0)
79,99Lei
Distreaza-te cu printesele din lemn incearcand sa combini piesele fiecareia! Jocul este ideal pentru dezvoltarea gandirii si imaginatiei creative, sporind memoria, perceptia si creativitatea copilului..

JOC DE SOCIETATE BATALIA MAGILOR

(0)
99,99Lei
Intr-o lume dominata de magie, deveniti cel mai puternic magician. Oul magic isi schimba culoarea si reda sunete, aratand vraja pe care trebuie sa o faceti. Magicianul care o va face mai rapid si mai ..

JOC EDUCATIV AGERINO ALFABETUL

(0)
39,99Lei
Prin intermediul imaginilor vesele, copilul invata alfabetul si sunetul literelor. Jocul ajuta copilul sa scrie primele cuvinte in romana si engleza. Acesta include, de asemenea, un sistem de autocore..

JOC EDUCATIV AGERINO FORME SI CULORI

(0)
39,99Lei
Forme & Culori este un joc educativ distractiv special conceput pentru copiii foarte mici. Acesta contine carduri colorate si forme geometrice de dimensiuni mari.Continutul este sigur, deosebit de dur..

JOC EDUCATIV AGERINO INVAT SA SCRIU

(0)
39,99Lei
Un joc educativ progresiv special conceput pentru copiii de peste 5 ani. Cartonasele colorate pentru scris incurajeaza copilul sa invete sa scrie si sa citeasca. Pornind de la exercitii simple de pre-..

JOC EDUCATIV AGERINO INVATA LUNILE SI ANOTIMPURILE

(0)
39,99Lei
Cate si care sunt anotimpurile? Cate si care sunt lunile anului? Care sunt fructele si activitatile caracteristice fiecarei luni? In ce luna avem Craciunul, Sarbatorile Pascale, sau examenele scolare?..

JOC EDUCATIV AGERINO MIX MAX

(0)
39,99Lei
Partile corpului diferitelor animale sunt amestecate. Vei reusi sa le aranjezi in ordine? Un joc educativ care iti ofera sansa de a amesteca si potrivi fotografii foarte foarte frumoase cu animale...

JOC EDUCATIV AGERINO NUMERELE

(0)
39,99Lei
Prin intermediul jocului, copilul incepe sa se familiarizeze cu conceptele de baza ale aritmeticii. Prin intermediul jocurilor simple de combinare, el invata semnificatia si valoarea numerelor si a ca..

JOC EDUCATIV AGERINO PICI SI MAMICI

(0)
39,99Lei
Pici si Mamici este un joc educativ distractiv, special conceput pentru copiii foarte mici. Contine carduri colorate, de dimensiuni mari, deosebit de durabile special concepute pentru a fi usor de int..

JOC EDUCATIV AGERINO SA DESCOPERIM ROMANIA

(0)
39,99Lei
Cel mai simplu si distractiv mod de a invata copiii geografia! Acestia dobandesc primele cunostinte despre geografie, jucandu-se si unind piesele de puzzle. In acelasi timp, invata localizarea geograf..

JOC EDUCATIV AGERINO SILABELE

(0)
39,99Lei
Silabisirea este distractiva cu ajutorul Silabelor! Alcatuit din piese de puzzle cu sistem de autocorectie, jocul ii ajuta pe copii sa invete denumirile obiectelor si animalelor, incepand sa silabisea..

JOC ELECTRONIC ZI-I PE NUME

(0)
129,99Lei
Jocul distractiv, Zi-i pe nume! Acum disponibil intr-o versiune noua cu 50 de tematici diferite.Un subiect, o litera, spune cuvantul… Cel mai rapid castiga! Se poate juca intre 2 si 6 jucatori...

JOC MIMA TI-E SCRIS IN FRUNTE!

(0)
69,99Lei
Ghici ce fac! Inot, dau cu mopul sau gatesc? Originalul joc de societate in care trebuie sa ghicesti ce activitate incearca co-echiperii tai sa mimeze. Cine va aduna cele mai multe puncte?..

JOC MISTERELE DIN BEIJING

(0)
129,99Lei
Misterle din Beijing este un joc captivant si plin de suspans. O serie de incidente misterioase au avut loc pe strazile Beijingului. Seful politiei are nevoie de ajutorul tau, in calitate de cel mai b..
Afişare 1 - 24 din 75 (4 pagini)