Editura Adevar Divin

Grila:
-14%

A opta chakra - Ce este si cum poate sa ne transforme viata

(0)
23,99Lei 28,00Lei
Cele şapte chakre ale personalităţii umane sunt familiare oricărui om care lucrează cu vindecarea sau cu conştientizarea spirituală. Dar această conştienţă este incompletă în esenţă. Inima universală ..
Stoc epuizat
-4%

Cere si ti se va da - Invata sa manifesti Legea Atractiei

(0)
42,99Lei 45,00Lei
Această carte a devenit rapid best-seller la doar câteva săptămâni de la publicarea sa în Statele Unite. Cere şi ţi se va da şi învăţăturile lui Abraham au fost cele care au inspirit filmul şi cartea ..
Stoc epuizat
-10%

Culori si numere - Ghidul tau personal pentru a te pune la unison cu vibratiile pozitive in viata de zi cu zi

(0)
11,70Lei 13,00Lei
„Culorile şi numerele au foarte multe semnificaţii pentru noi. Fiecare om are propriile sale numere şi culori personale, care emit anumite vibraţii. Unele din aceste numere, cum ar fi data naşterii, s..
-14%

Cuvinte ingeresti - Dovezi vizuale despre felul in care cuvintele pot fi ingeri in viata dumneavoastra

(0)
24,99Lei 29,00Lei
Atunci când Doreen şi fiul ei, Grant Virtue, înregistrau episoade ale unei emisiuni despre arhangheli, au observat că, ori de câte ori Doreen spunea cuvântul înger, imaginea grafică înregistrată avea ..
-10%

Eroul (Secretul): Cartea 4

(0)
35,99Lei 40,00Lei
Aceasta este o carte despre o poveste. Este povestea care mi-a schimbat viaţa şi care a schimbat de-a lungul istoriei vieţile multor altor oameni. [...] Este povestea eroului care porneşte într-o c..
-10%

Femei puternice - Un ghid pentru femeile care doresc sa traiasca o viata de succes

(0)
17,99Lei 20,00Lei
La început de mileniu, tot mai mulţi oameni vorbesc despre schimbările care se vor petrece cu Pământul. În această carte de mare inspiraţie, autoarea de bestselleruri Louise L. Hay ne învaţă însă că p..
-25%

Formula succesului - Marele secret al unei vieti traite intr-o implinire totala

(0)
14,25Lei 19,00Lei
Curiozitatea ei înnăscută a făcut-o să citească nenumărate cărţi din literatura dezvoltării personale şi să participe la un mare număr de conferinţe şi seminare. A integrat astfel în viaţa ei sfaturil..
-12%

Maria, Regina Ingerilor

(0)
21,99Lei 25,00Lei
Maria, Regina Îngerilor este o carte nereligioasă care se încadrează în seria bestsellerurilor de mare succes ale lui Doreen Virtue ce include Minunile vindecătoare ale Arhanghelului Rafael şi Arhangh..
-8%

Mesaje de la apa si de la Univers

(0)
22,99Lei 25,00Lei
Numeroşii ani petrecuţi de Masaru Emoto în studierea puterii şi potenţialului apei i-au permis acestuia să descopere proprietăţile acesteia, rolul ei în crearea Universului şi în apariţia vieţii şi mo..
-13%

Puterea autovindecarii - Deschideti-va potentialul natural de vindecare in 21 de zile

(0)
25,99Lei 30,00Lei
Cei mai mulţi oameni nu sunt străini de durere şi de boală, însă puţini îşi dau seama că un remarcabil sistem de autoreparare, care acţionează zi de zi, se află deja în interiorul corpului nostru – şi..
-20%

Sa ne hranim in lumina - Sa facem trecerea la regimul vegan pe calea noastra spirituala

(0)
11,99Lei 15,00Lei
Este oare regimul vegan calea cea mai potrivită pentru dumneavoastră? Această carte vă oferă toate informaţiile necesare pentru a lua chiar dumneavoastră această decizie foarte personală. Doreen Virt..
-10%

Secretul: Invataturi zilnice

(0)
46,99Lei 52,00Lei
În întreaga lume, Secretul călăuzeşte milioane de oameni către viaţa visurilor lor. Acum, prin Secretul – Învăţături zilnice, autoarea Secretului, Rhonda Byrne, te conduce către următorii paşi vitali ..
-10%

Studiul China – Colectia de retete a vedetelor - Retete vegetariene integrale de la bucatarii vostri favoriti

(0)
35,99Lei 40,00Lei
Cu participarea maeştrilor voştri gastronomi favoriţi şi a autorilor voştri favoriţi de cărţi de bucate, Studiul China – Colecţia de reţete a vedetelor include feluri de mâncare de la Lindsay S. Nixon..
Stoc epuizat
-25%

Tu iti poti crea o viata de exceptie

(0)
14,99Lei 20,00Lei
Există o energie universală, o forţă divină care ne creează pe toţi, care ne susţine şi ne conectează unii cu ceilalţi, lucrând în cooperare cu gândurile, cuvintele şi acţiunile noastre pentru a crea ..
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)