Grila:
-15%

5000 i.Hr. si alte fantezii filosofice

23,71Lei 27,90Lei
5000 î.Hr. şi alte fantezii filosofice. Probleme, paradoxuri, ghicitori şi raţionamenteRasfoieste aici!Construit cu umor pe o mică istorie a paradoxurilor, 5000 î. Hr. reprezintă un curs scurt de logi..

Abilitati extreme

9,99Lei
Cartea Abilitati si comportamente extreme, face parte din colectia "Animale uluitoare".Vietati cu infatisari bizare, creaturi cu talente neobisnuite, cele mai rapide, cele mai lacome, cele mai intelig..
-20%

Al treilea cimpanzeu

47,92Lei 59,90Lei
Evoluția și viitorul OmuluiConcepută pentru publicul larg și esențială pentru oricine își dorește să înțeleagă ce înseamnă să fii om, lucrarea „Al treilea cimpanzeu” este semnată de Jared Diamond, lau..
-20%

Al treilea Reich

26,32Lei 32,90Lei
Ascensiunea și derapajele lui Hitler și ale partidului nazistDavid G. Williamson reconstituie cu documente de epocă un fenomen istoric de proporții colosale și creează astfel o lucrare istorică de exc..
-20%

Atlas Geografic Scolar ed.5

27,92Lei 34,90Lei
Atlasul geografic școlar al lumii realizat de Constantin Furtună se remarcă drept singurul atlas de acest tip din România. Ediția a V-a este revizuită și adăugită cu informații esențiale disponibile î..
-34%

CARTEA NATURII. Citim şi creăm împreună

13,29Lei 19,99Lei
..
-20%

CEASUL DESTEPTATOR AL LUI PLATON SI ALTE INVENTII ANTICE UIMITOARE

25,60Lei 32,00Lei
Ceasul deșteptător al lui Platon și alte invenții antice uimitoare este o colecție de explicații scurte despre invenții presupuse moderne, cum ar fi Wells Oil și armele cu foc rapid.Scrierea lui ..
-30%

Corpul uman. O fabrică?

17,49Lei 24,99Lei
Fă cunoştinţă cu muncitorii din uimitoarea Fabrică a Corpului Uman. Trăgând de tendoane, furnizând sângele şi secretând saliva, tipii ăştia se spetesc zi şi noapte să menţină în funcţiune maşinăria as..
-30%

Culori si numere - Ghidul tau personal pentru a te pune la unison cu vibratiile pozitive in viata de zi cu zi

9,10Lei 13,00Lei
„Culorile şi numerele au foarte multe semnificaţii pentru noi. Fiecare om are propriile sale numere şi culori personale, care emit anumite vibraţii. Unele din aceste numere, cum ar fi data naşterii, s..
-11%

Cum viseaza filosofii

13,41Lei 15,00Lei
Miza cartii lui Anton Adamut este de aflat in balansul a doi termeni: seductie si distanta. Seductia selecteaza auditoriul si acesta din urma micsoreaza sau mareste distanta. Ce se petrece in acest in..
-35%

Cuvinte îngereşti

18,85Lei 29,00Lei
Într-un mod asemănător cercetărilor făcute de Masaru Emoto cu cristale de apă, cartea Cuvinte Îngereşti ne oferă dovada vizuală a puterii şi impactului cuvintelor spuse cu iubire. Veţi ajunge să înţel..
-20%

Cyberpsihologia

39,92Lei 49,90Lei
Material de reflecție și ghid de comportament onlineDacă te numeri printre cei 2,5 miliarde de oameni pentru care Google, Youtube sau Facebook sunt repere nelipsite ale vieții de zi cu zi, cartea psih..
-10%

Descartes. O scurta introducere

13,41Lei 14,90Lei
Viata filosofica activa a lui Rene Descartes a fost foarte scurta, iar operele filosofice ale ganditorului francez pot fi numarate pe degete. Totusi, contributia lui la fondarea filosofiei moderne est..
-20%

Despre guvernarea reprezentativa

31,92Lei 39,90Lei
Filosofie politică„Despre guvernarea reprezentativă” este o carte plină de surprize și sugestii despre bunele practici ale guvernării, care nu trebuie să lipsească din bibliotecile celor preocupați de..
-15%

Despre viata si moarte

16,91Lei 19,90Lei
Cum a fost Începutul, de unde şi de ce a venit Universul la fiinţă? Cine a creat, de fapt, viaţa pe Pământ şi cum va fi Sfârşitul? Ce se întâmplă atunci când murim şi unde ajungem după aceea? Şi, la u..
-15%

Dictiunea ideilor

16,91Lei 19,90Lei
Volumul „Dicţiunea ideilor” este o contribuţie valoroasă şi originală la analiza unui raport extrem de important în teoriile socio-umane ale cunoaşterii, anume raportul dintre natural, artificial şi a..
-20%

Diplomatia-Kissinger ed. 5

79,20Lei 99,00Lei
Oscilând între o prezentare generală şi una detaliată a negocierilor pe care le-a avut cu liderii din întreaga lume, Henry Kissinger descrie modul în care arta diplomaţiei a creat lumea în care trăim ..
-21%

Ecaterina cea Mare.Portretul unei femei

95,20Lei 119,90Lei
O istorie a puterii și a pasiunii de gen feminin„Robert K. Massie a creat un portret sensibil și complex nu doar al unei gigantice personalități din istoria Rusiei, ci și al unei femei în carne și oas..
-20%

Expert in cultivarea florilor

39,92Lei 49,90Lei
Grădina dumneavoastră poate fi mai interesantă prin introducerea unor plante mai puţin obişnuite alături de cele preferate în mod deosebit. Dar, să nu fiţi iraţionali! Este o prostie să cumpăraţi o pl..
-20%

Expert in cultivarea plantelor vol. 2

23,92Lei 29,90Lei
Dacă moda anumitor plante se schimbă de la an la an, fascinaţia principală de a cultiva plante în casă ne va rămâne, fără îndioală şi chiar va continua să crească. La prima privire, se pare că s-au sc..

Exploratorii Lumii- Corpul Uman

14,99Lei
Apel catre toti exploratorii stiintei V-ati intrebat vreodata ce se gaseste in oasele noastre, cum functioneaza ochiul sau de ce nu putem respira sub apa? In acest pachet veti descoperi o carte fascin..

Exploratorii Lumii- Cum citim hartile

14,99Lei
Fie ca visezi sa calatoresti de-a lungul amazonului, sa navighezi in jurul lumii sau sa zbori pe Luna, Vei avea nevoie de harta! Cum citim hartile este ghidul fundamental pentru a citi, a intelege si ..
-35%

Formula succesului - Marele secret al unei vieti traite intr-o implinire totala

12,35Lei 19,00Lei
Curiozitatea ei înnăscută a făcut-o să citească nenumărate cărţi din literatura dezvoltării personale şi să participe la un mare număr de conferinţe şi seminare. A integrat astfel în viaţa ei sfaturil..
-20%

Gena. O istorie fascinanta

63,93Lei 79,91Lei
O carte-eveniment, al cărei autor a fost distins cu Premiul PulitzerPovestea uneia dintre cele mai puternice și mai primejdioase idei din lumea științei se adresează publicului larg și tuturor special..
Afişare 1 - 24 din 58 (3 pagini)