Grila:

Agenda A5 embosata Cat

71,00Lei
Agenda A5 embosata Cat Agenda A5 embosata Cat este un carnet elegant pe care iti vei putea nota usor tot ce doresti sa pastrezi: informatii sau desene, schite. adrese sau numere de telefon. Este frumo..

Agenda A5 embosata Daily Daisy

71,00Lei
Agenda A5 embosata Daily Daisy Agenda A5 embosata Daily Daisy  este un caiet special decorat cu o floare mare cu petale in diverse culori pastelate pe un fond inchis la culoare si ornata cu linii si p..

Agenda A5 embosata Ethno Elephant

71,00Lei
Agenda A5 embosata Ethno Elephant Agenda A5 embosata Ethno Elephant este ornata cu un desen foarte colorat al unui elefant si stilizata cu linii si puncte fine din vopsea aurie. Are o coperta groasa d..

Agenda A5 embosata Ethno Pattern

71,00Lei
Agenda A5 embosata Ethno Pattern Agenda A5 embosata Ethno Pattern contine 256 de pagini simple, veline, fine la atingere si este dotata cu un semn de carte din poliester, cu aspect stralucitor. Dimens..

Agenda A5 embosata Frog

71,00Lei
Agenda A5 embosata Frog Agenda A5 embosata Frog este o agenda speciala ce te va ajuta sa iti pastrezi gandurile si ideile tale. Este infrumusetata de un broscuta vesela inconjurata de flori, fluturi, ..

Agenda A5 embosata Gen Headphones

71,00Lei
Agenda A5 embosata Gen Headphones Agenda A5 embosata Gen Headphones este o agenda frumoasa de 256 de pagini dictando pe care iti vei putea asterne ordonat ideile importante. Copertile sunt confectiona..

Agenda A5 embosata Gen Skull

71,00Lei
Agenda A5 embosata Gen Skull Agenda A5 embosata Gen Skull este confectionata din carton rigid embosat pentru coperti si are un model al unui craniu uman colorat si stilizat pe un fond inchis la culoar..

Agenda A5 embosata Gen Sneake

71,00Lei
Agenda A5 embosata Gen Sneake Agenda A5 embosata Gen Sneake o poti tine in geanta sau in rucsac pentru a-ti nota toate informatiile importante. Copertile sunt confectionate din carton rigid embosat, a..

Agenda A5 embosata Happy

71,00Lei
Agenda A5 embosata #Happy Agenda A5 embosata #Happy are 256 de pagini dictando pe care iti vei putea asterne ordonat ideile importante. Copertile sunt realizate din carton rigid embosat, avand ilustra..

Agenda A5 embosata Lady Bug

71,00Lei
Agenda A5 embosata Lady Bug Agenda A5 embosata Lady Bug este decorata cu buburuze de marimi diferite pe fire de iarba in culori pastelate si este ornata cu linii si puncte fine din vopsea aurie pentru..

Agenda A5 embosata Love

71,00Lei
Agenda A5 embosata #Love Agenda A5 embosata #Love are 256 de pagini dictando pe care iti vei putea asterne ordonat ideile importante. Copertile sunt realizate din carton embosat, cu textul #Happy grav..

Agenda A5 embosata Macarons

71,00Lei
Agenda A5 embosata Macarons Agenda A5 embosata Macarons este un carnet deosebit, special in care poti nota tot ce ai nevoie sa pastrezi: ganduri, idei, desene si calcule. Dimensiune: 15x22x2 cm..

Agenda A5 embosata Me

71,00Lei
Agenda A5 embosata #Me Agenda A5 embosata #Me este un carnet frumos ornat cu textul #Me (#Selfie) pe un fond albastru pastel, are 256 de pagini dictando pe care iti vei putea asterne ordonat ideile im..

Agenda A5 embosata OMG Orchid

71,00Lei
Agenda A5 embosata OMG Orchid Agenda A5 embosata OMG Orchid este un carnet elegant ce va pastra in siguranta gandurile si ideile tale. Este decorata cu o floare mare de orhidee cu petale in diverse cu..

Agenda A5 embosata Peers Butterfly

71,00Lei
Agenda A5 embosata Peers Butterfly Agenda A5 embosata Peers Butterfly este dotata cu o coperta din carton embosat si cuprinde 256 de pagini dictando, fine la atingere. Agenda este prevazuta cu un semn..

Agenda A5 embosata Pop up Poppy

71,00Lei
Agenda A5 embosata Pop up Poppy Agenda A5 embosata Pop up Poppy este un jurnal chic, un obiect aparte ce-ti va da o nota de eleganta cand il vei folosi - te ajuta sa iti pastrezi gandurile si ideile i..

Agenda A5 embosata Poppy

71,00Lei
Agenda A5 embosata Poppy Agenda A5 embosata Poppy este agenda ideala pentru tine. Are dimensiunile potrivite pentru orice geanta sau rucsac. La scoala sau la serviciu, poti nota tot ce ai nevoie sa pa..

Agenda A5 embosata Primavera grey

71,00Lei
Agenda A5 embosata Primavera grey Agenda A5 embosata Primavera grey este un jurnal minunat in care poti scrie sau desena tot ce ai nevoie sa tii minte. Este prevazuta cu o coperta din carton embosat s..

Agenda A5 embosata Primavera mint

71,00Lei
Agenda A5 embosata Primavera mint Agenda A5 embosata Primavera mint are un design frumos cu o serie de flori in culori pastel pe un fond verde pal si este ornata cu linii si puncte fine din vopsea aur..

Agenda A5 embosata Primavera rose

71,00Lei
Agenda A5 embosata Primavera rose Agenda A5 embosata Primavera rose este prevazuta cu o coperta groasa din carton embosat pe care sunt imprimate flori diverse, colorate pastel, ornate cu vopsea aurie,..
Afişare 1 - 20 din 753 (38 pagini)