Grila:
-41%

ABC CARTE DE BAIE

10,66Lei 18,00Lei
Carte pentru baie, 8 pagini, 10*10 cm, 6 luni +..
-29%

BLOOPIES MAX

76,34Lei 108,00Lei
Faceti cunostinta cu Bloopies, prietenii nostri pentru baita! Scoate apa pe gura si fac snorkel cand le apesi pe burtica. Bloopies pot chiar sa faca bule cand joci cu ei in baia cu spuma! Exista 6 per..

Jucaria-De-Baie – Mingiuta Senzoriala

19,99Lei
Jucaria de baie - Mingiuta Senzoriala este realizata din cauciuc moale, acesta fiind primul prieten de baita al copilului tau. Ajutand semnificativ la dezvoltarea miscarilor, jucariile de baie de la H..

Jucarie baie-Ratusca

12,99Lei
Ratusca de baie de la Hencz Toys este realizata din cauciuc moale, aceasta fiind una dintre primele prietene de baita ale copilului tau. Ajutand semnificativ la dezvoltarea miscarilor, ratusca de baie..
-32%

JUCARIE PENTRU BAITA CASTORUL LUMINOS

66,97Lei 98,00Lei
Castorul inoata si lumineaza automat cand il pui in apa. El va lumina in 3 culori diferite. In timp ce inoata ce se va distra cu aruncand jeturi cu apa...
-32%

JUCARIE PENTRU BAITA PESTISORUL LUMINOS

66,97Lei 98,00Lei
Pestisorul inoata si lumineaza automat cand il pui in apa. In timp ce inoata ce se va distra cu aruncand jeturi cu apa. Pestisorul are o lanterna integrata care lumineaza cand pestele inoata. De..

Jucarie-de-baie-Hencz Toys Catelus

12,99Lei
Jucaria de baie - Catelus este realizata din cauciuc moale, acesta fiind primul prieten de baita al copilului tau. Ajutand semnificativ la dezvoltarea miscarilor, jucariile de baie Hencz Toys vor incu..

Jucarie-de-baie-Hencz Toys Elefantel

12,99Lei
Jucaria de baie - Elefantel este realizata din cauciuc moale, acesta fiind primul prieten de baita al copilului tau. Ajutand semnificativ la dezvoltarea miscarilor, jucariile de baie Hencz Toys vor in..

JUCARII BAIE - Familia ratuste Mama cu pui

24,99Lei
JUCARII BAIE - Familia ratusteRealizate din cauciuc moale, ratustele de la Hencz Toys sunt primele prietene de baita ale copilului tau. Ajutand semnificativ la dezvoltarea miscarilor, familia de ratus..

JUCARII BAIE - Ratusca de baie(Mama cu 2 pui)

24,99Lei
Realizate din cauciuc moale, ratustile de baie de la Hencz Toys sunt primele prietene de baita ale copilului tau. Ajutand semnificativ la dezvoltarea miscarilor, ratustile de la Hencz Toys vor incuraj..

JUCARII BAIE - Ratusca de baie(Tata)

14,99Lei
JUCARII BAIE - Ratusca de baieRealizata din cauciuc moale, ratustele de la  Hencz Toys sunt primii prieteni de baita ai copilului tau.Ajutand semnificativ la dezvoltarea miscarilor, ratusca Hencz  va ..

JUCARII BAIE - Ratusca Inotatoare

13,99Lei
JUCARII BAIE - Ratusca inotatoareRealizata din cauciuc moale, Ratusca Inotatoare de la Hencz Toys este prima prietena de baita a copilului tau. Ajutand semnificativ la dezvoltarea miscarilor, Ratusca ..

JUCARII BAIE - Set 2 barcute

26,99Lei
JUCARII BAIE - Set 2 barcuteSa inceapa distractia!!! Cum sa devina baia un element de interes pentru copilul tau? Nimic mai simplu... Barcutele distractive de la Hencz Toys. Barcutele din cauciuc moal..

JUCARII BAIE - Set 2 masinute

26,99Lei
JUCARII BAIE - Set 2 masinuteSa inceapa distractia!!! Cum sa devina baia un element de interes pentru copilul tau? Nimic mai simplu... Masinutele distractive de la Hencz Toys. Masinutele din cauciuc m..

Jucarii Baie - Set 3 Mingiute Senzoriale

34,99Lei
Realizate din cauciuc moale, jucariile de baie de la Hencz Toys sunt primele prietene de baita ale copilului tau.Ajutand semnificativ la dezvoltarea miscarilor, mingiutele de la Hencz Toys vor incuraj..

Jucarii Baie - Set 5 Mingiute Senzoriale

54,99Lei
Realizate din cauciuc moale, jucariile de baie de la Hencz Toys sunt primele prietene de baita ale copilului tau.Ajutand semnificativ la dezvoltarea miscarilor, mingiutele de la Hencz Toys vor incuraj..

JUCARII BAIE - Set figurine baie cu saculet pentru depozitare

31,99Lei
JUCARII BAIE - Set figurine baie cu saculet pentru depozitareRealizate din cauciuc moale, figurinele Hencz Toys sunt primele prietene de baita ale copilului tau.Ajutand semnificativ la dezvoltarea mis..

Jucarii Baie - Set Ratuste

24,99Lei
Realizate din cauciuc moale, jucariile de baie de la Hencz Toys sunt primele prietene de baita ale copilului tau.Ajutand semnificativ la dezvoltarea miscarilor, ratustele de la Hencz Toys vor incuraja..

Jucarii Baie – Pestisori

23,99Lei
Realizate din cauciuc moale, jucariile de baie de la Hencz Toys sunt primele prietene de baita ale copilului tau.Ajutand semnificativ la dezvoltarea miscarilor, pestisorii de la Hencz Toys vor incuraj..

Jucarii baie- Set 3 jucarii baie

29,99Lei
Realizate din cauciuc moale, jucariile de baie de la Hencz Toys sunt primii prieteni de baita ai copilului tau. Ajutand semnificativ la dezvoltarea miscarilor, jucariile haioase de la  Hencz Toys vor ..

JUCARII-BAIE - Familia Ratuste(2 piese)

24,99Lei
JUCARII BAIE - Familia ratusteRealizate din cauciuc moale, ratustele de la Hencz Toys sunt primele prietene de baita ale copilului tau. Ajutand semnificativ la dezvoltarea miscarilor, familia de ratus..

JUCARII-BAIE - Familia Ratuste(3 piese)

24,99Lei
JUCARII BAIE - Familia ratusteRealizate din cauciuc moale, ratustele de la Hencz Toys sunt primele prietene de baita ale copilului tau. Ajutand semnificativ la dezvoltarea miscarilor, familia de ratus..
Stoc epuizat
-25%

Play set barbeque, in gentuta

83,70Lei 112,00Lei
Play set barbeque, in gentuta Play set barbeque, in gentuta cu ustensile, geantă, gril și multe alte piese! Setul de gril este jucaria perfecta pentru un cadou, încurajează copilul să se distreze fa..
Afişare 1 - 23 din 23 (1 pagini)