Curtea Veche Publishing

Grila:
Stoc epuizat
-10%

Asculta! Arta Comunicarii Eficiente

43,20Lei 48,00Lei
Te-ai întrebat vreodată de ce deseori nu reușești să te înțelegi cu partenerii de afaceri, cu rudele sau cu prietenii? Nu ți s-a întâmplat uneori să nu îți dorești nimic mai mult decât să poți depăși ..
Stoc epuizat
-10%

Comunicarea Defectuoasă Ed. Ii

44,99Lei 50,00Lei
Indiferent de domeniul în care lucrăm, toți trebuie să știm cum să comunicăm efificient. Această carte ne deschide ochii asupra lucrurilor care ne îngreunează uneori comunicarea, împiedicându‑ne să av..
Stoc epuizat
-10%

Eroi Rătăciți. Teribila Capcană A Herei

35,99Lei 40,00Lei
Această carte, la fel ca și celelalte din serie, reprezintă o modalitate amuzantă, fermecătoare și plină de imaginație de a cunoaște mitologia greacă!Tim credea că aventurile s-au sfârșit. Dar iată că..
Stoc epuizat
-10%

Liderul Poți Fi Tu Ed. Iii

40,50Lei 45,00Lei
Vremea directorului ascuns în spatele unui birou impunător şi a angajatului lipsit de iniţiativă, care aşteaptă să primească sarcini, a trecut. E timpul să comunicăm, să privim lucrurile din perspecti..
Stoc epuizat
-10%

Mofturile Raţiunii Americane

53,99Lei 60,00Lei
O carte-radiografie despre cum a ajuns un trend intelectual american să amenințe un drept esențial: libertatea de exprimare.Aceasta este o carte despre înțelepciune și despre opusul ei. Totodată, este..
Stoc epuizat
-10%

Paradoxul Alegerii. De Ce Mai Mult Este Mai Putin

43,20Lei 48,00Lei
Libertatea este un bun de preț pentru oricine. Iar în lipsa posibilității de a alege, aceasta e doar o iluzie. Așadar, pentru a te simți mai liber, ai nevoie de mai multe lucruri dintre care să alegi...
Stoc epuizat
-10%

Șase Pălării Gânditoare Ed. Iii

35,99Lei 40,00Lei
Urmând metoda propusă de Edward de Bono, vom observa imediat că proiectele vor ajunge mai ușor de pe hârtie în realitate, conflictele vor deveni conversații utile, iar purtătorul celor șase pălării gâ..
Stoc epuizat
-10%

Secretele Gandirii Pozitive. 10 Pasi Catre Sanatate, Bogatie Si Succes

33,30Lei 37,00Lei
Volumul conține îndemnuri și sfaturi practice pentru o existență mai bogată și mai fericită. Conceptul central prezentat de Napoleon Hill este cel de atitudine mentală pozitivă, pe care suntem ghidați..
Stoc epuizat
-10%

Anna Karenina

17,99Lei 20,00Lei
Colecția Real Reads îi familiarizează pe cei mai mici dintre cititori cu o nouă capodoperă universală, Anna Karenina, de Lev Tolstoi, o poveste despre iubire, trădare și locul femeii în societatea din..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)